Mit tanultatok, dolgoztok és mi a fizetésetek?
Többet nem kérdezek xd
Csak kíváncsiságból
Mérnökinformatikus, még nem fejeztem be a diplomámat és első főállásomban vagyok.
Br 850 a keressetem, ami nettó 565 ezer. Tudás alapján picit úgy érzem alul vagyok fizetve, főleg hogy nem a legjobb ajánlatot fogadtam el, ami szembe jött velem, de a helyzetemet és években mért tapasztalatomat tekintve szerintem jól keresek.
Ezeket tanultam és szereztem róluk bizonyítványt is:
Kezdetben (még 20 éve):
Élelmiszeripari gyártástechnológus
Közelmúltban (5 éven belül)
Társasházkezelő, villanyszerelő, gumijavító-szerelő, targoncás (mindegyikre), Építőipari gépek (majdnem mindegyikre), vagyonőr, Fotográfus, fototermék értékesítő, Kereskedő boltvezető.
Mit dolgozok?
Semmit...
Munkanélküli vagyok október óta, párommal várjuk a gyereket, ő meg gyesen (vagy min) van...
Lehetne sokféle himi humi melóm (volt is már ebben az évben), de komolyabbat nem tudnék szerezni az álláskeresésim meg (már ezévben másodszorra) havi bruttó 430 ezer.
(tavaly ért véget egy 5+ éves munkaviszonyom, még abból élvezkedek).
Kérdezőnek segitségképen csak.
13-válaszos.
Közfeladatot ellátó munkakör plusz másodállásban válallkozó (extra adókedvezmény, főleg ha még gyerek is van)
14- válaszos.
Diákmunka vagy gyakornok (nincs nyugdíjjáruléka, és nyugdíjszolgálati ideje sem plusz 25év alattiak SZJA mentességét kapja)
Ezekmiatt annyi a pénzük amennyi.
Bolti eladó vagyok. gyógyszertári asszisztensnek tanultam, nem dolgoztam benne, es most tanulok ápolónak.
Van egy gyerekem , ferjem, kulfoldon dolgoztam raktárba.
Lehet lepontozni mert nem sokra vittem és még mindig egy helyben vagyok. Sajnos.
Ne legyél elégedetlen!
Sokminden amit az ember nagynak lát, valójában csak LÁTSZAT!
5 évet dolgoztam a Porsche "mellett"...
16# Nem diákmunkában dolgozom, hanem főállásban, csak még nem fejeztem be az egyetemet.
SZJA visszatérítést sem kapok mert elmultam 25.
15 - ha bármelyiket komolyan vennéd/értenél hozzá, boldogan megélnél belőle. Baromi nagy lumpnak tűnsz, főleg gyereket várva, remélem kamu, mert ha nem, akkor isten óvja a kicsit...
Én amúgy építész vagyok, kb 6-8 évig alkalmazottként eljutottam bruttó 500-600 ezer körülig, míg végre vállalkozó lettem és adózott bevételem olyan 1-2 M között van havonta, átlagban. Volt nullás is meg 10-es is, másfél év bevételéből számoltam havi átlagot. Viszont stresszes és nem 40 órát dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!