Mit tanultatok, dolgoztok és mi a fizetésetek?
Figyelt kérdés
Többet nem kérdezek xd
Csak kíváncsiságból
2023. nov. 15. 19:01
1/22 anonim válasza:
Fizika - informatika, tesztmernok, vallalkozokent bedolgozok de netto 2.5 szokott kijonni havonta
2/22 anonim válasza:
PTI, Frontend developer, évi bruttó 55 ezer EUR
3/22 anonim válasza:
piacképésnek mondott gazdasági szak, multis exceles munkák, jelenleg nettó átlagbér +25.
sem a freelance kőműves, sem a létminimumos szalagos kategóriába nem tartozok, de tény, hogy voltam az idén munkanélküli, és dolgoztam szántóföldi idénymunkán is.
4/22 anonim válasza:
Marketing Bsc, Data Science MSc, alkalmazott vagyok havi 2.3 misi nettóért.
5/22 anonim válasza:
Nemzeti gazdálkodás BSc-t végeztem tavaly, elsőéves analystként nettó 580-at keresek
6/22 anonim válasza:
Érettségim van, senior szoftverfejlesztő vagyok, bruttó 1,5M = nettó 1M a fizum.
7/22 anonim válasza:
Matematika bsc, Alkalmazott Matematikus msc. Quant New Yorkban. Évi $160k bruttó.
8/22 anonim válasza:
Matematika tanár, tanítok, havi bruttó 440 ezerért.
9/22 anonim válasza:
"Mit
- tanultatok
Gazdasági vonal, több szakág.
- dolgoztok
tartozást hajtok be
- és mi a fizetésetek?"
munkabér :)
10/22 anonim válasza:
Van egy használhatatlan diplomám, irodavezetőként dolgozok, be 550e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!