Reális a fizetésem?
Figyelt kérdés
Bács-Kiskun vármegyében, áruösszekészítöként 1 műszakban kapok netto 320 körül átlagosan. Ebbe benne van hogy szját nem kell fizetnem mert 25 alatti vagyok, benne van a bonusz meg kafateria is.
Barátnöm szerint rohadt jol keresek, el sem hitte kb amikor mondtam neki, meg haragszik rám hogy szerintem nem nem olyan nagy fizu ez.
Szerintetek?
2023. nov. 15. 18:10
1/7 anonim válasza:
ezért a feladatkörért és vele járó felelősségért nagyon jó a 320e, főleg 1 műszakra.
2/7 A kérdező kommentje:
270 korul lennne egyébként ha 25 évnél idösebb lennék
2023. nov. 15. 18:39
3/7 anonim válasza:
Ezért a munkakörért, 1 műszakban teljesen jó bér. Sokan diplomás munkakörben nem keresnek ennyit.
4/7 anonim válasza:
Ez egy minimálbéres meló, jól vagy fizetve ahhoz képest, bár a barátnődnek se lehet túl nagy rálátásra a világra ha ez neki jó fizetés...
5/7 anonim válasza:
Segítek meghatározni, hogy szerinted jó vagy sem ->
53 éves vagyok, több, mint 30 éve a pályán, gazdasági vonal (van felelősség bőven), jelenleg nettó 326 ezer a bérem. :)
6/7 anonim válasza:
Ha nincs műszakolás ez a fizetés nagyon jó, de ha már meg szünik az adó mentesseged még akkor is jó pénz ez úgy hogy nincs éjszaka stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!