Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez valami vicc, hogy pénz...

Ez valami vicc, hogy pénz kérnek a cégnél (adakozás) mert az egyik kollégának gyereke lesz?

Figyelt kérdés
Ma írták, hogy küldjünk 2000 Ft körül, mert XY-nak gyereke lesz.

2023. nov. 9. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Én nem adnék egy petákot se. Max egy csomag gumit.
2023. nov. 10. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Nekem van gyermekem, de nem vártam volna el soha, hogy a munkatársaim a keresett bérükből költsenek rám. Maximum egy munkáltatótól lehetne ez egy szép gesztus. (De itt sem várnám el...)

Én sem vettem senkinek soha szülinapjára se semmit. Ok. Szép, ha jó viszonyban vagyunk, de nem vagyunk egymás családja, de a legtöbb esetben közeli barátja sem.

2023. nov. 10. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
5%
Én vennék egy csomag óvszert neki, hogy máskor ne forduljon elő. 🤣
2023. nov. 11. 00:04
 14/15 anonim válasza:
72%

Ez valami új dolog ?

Eddig a munkahelyeimen sehol nem kértek ilyet!

Vicc kategória egyébként.

2023. nov. 11. 02:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ki van rakva egy nagyobb pohár a szervező irodájában minden ilyen alkalom előtt (baba születés, kolléga nyugdíjba ment amik voltak) és aki akar rak bele és annyit amennyit akar. A szervezők pedig olyan értékű ajándékot vesznek ami kijön a pénzből.
2023. nov. 11. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!