Ilyen április elsejei tréfa lehet munkahelyen, vagy a munkahely nem erre való?
Fejlesztőmérnök vagyok a cégnél, de jóban vagyok a személyügy néhány tagjával (HR-esek), és gondoltam, hogy névtelen email címről küldenék nekik egy jelentkezést valamilyen pozícióra a cégnél bolondok napján.
Azon gondolkodtam, hogy pl egy macskát pályáztatnék, profilképpel, mindennel.
A baj az, hogy nem tudom, hogyan reagálnának rá és emiatt félek utána felvállalni, hogy én voltam a tettes.
Más ötletem is van, pl magamat küldeném el (megint), de ezúttal kolléga-boldogságfejlesztő pozícióra.
Lehet, hogy jól fogadnák, feldobná a napjukat, de attól tartok hogy esetleg rossz viccnek fogják gondolni és még baj adódhat a trollkodásból. Lehet nem is aznap olvassák el a jelentkezést.
Már más alkalommal is voltak hasonló ötleteim, de nem léptem meg, mert félek, hogy még a végén kirúgnak. A karrieremmel lehet nem jó ötlet játszani, egyébként szívesen veszek részt ilyenekben ahol nincs vesztenivaló és jól szokott alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!