Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten egy bruttó 290-es bér...

Pesten egy bruttó 290-es bér az egyáltalán bérnek számít vagy csak vicc? És igencsak sokat kell a melóban dolgozni (irodai jelleg) még az se igaz hogy láblógatós kávézgatás

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 17:57
1 2
 1/14 anonim válasza:
98%

a

l

a

p

í

t

v

á

n

y

i

i

s

k

o

l

a

2023. febr. 21. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
lehetkeresnimásikat
2023. febr. 21. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Forintban, havonta, 2023-ban: vicc.
2023. febr. 21. 18:20
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Kereslet-kínalat, ha kevesled keress másik állást. 😉
2023. febr. 21. 18:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapítványi iskola.
2023. febr. 21. 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Kábé a GBM ennyi és mégis akad aki ennyiért hajlandó dolgozni. Ez egy valós bér bizonyos munkakörökben. Sajnos mindig van aki ennyi pénzért dolgozik így nem lesz radikális béremelés.

Kérdező! Most vársz tőlünk? Igen kevés a bér. Viszont Te mit tettél meg azért, hogy magasabb legyen a béred? Piacképes tudást/végzettséget szereztél? Sajnos a gyakori spammelése nem megoldás a problémádra. Én elhiszem, hogy tehetetlen vagy és nem tudsz váltani de a rinyálás nem old meg semmit se.

Tőled sokkal jobban sajnálom a pedagógusokat akik veled megegyező bért kapnak. Ők sokkal többet érdemelnének.

2023. febr. 21. 18:38
 7/14 A kérdező kommentje:

" akik veled megegyező bért kapnak. "

Tanár ismerős 440 bruttó + pótlék.

De nem is értem :"Tőled sokkal jobban sajnálom a pedagógusokat " MIÉRT KELLL ŐKET SAJNÁLNI?? TÁN RÁJUK nem igaz amit írnak: "Kereslet-kínalat, ha kevesled keress másik állást"

ENNYI!! Miért mik ők nem ugyanolyan emberek mint bárki más?? Keveset keres a tanár? Leteszi a nehézgépkezelőit 2 hónap alatt és elmegy építkezésre 3x annyiért.

Hol a gond???

2023. febr. 21. 19:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó persze nekem is vannak tanár ismerőseim akik jól keresnek, de nem ez lehet az általános, egyelőre.
2023. febr. 21. 19:15
 9/14 anonim válasza:
52%
Én bruttó 230at kapok Pesten és örülnék a bruttó 300nak.
2023. febr. 21. 19:28
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Basszátok meg, én dolgoztam irodában (is), de magyarázzátok már meg, hogy hogy szakadtok meg egy adminisztrátori munkakörben? A legstresszesebb, leghajtósabb időszakban dolgoztam mondjuk 10-12 órát, 8-6-ig, vagy 8-8-ig. ÜLVE. Azért nem haltam bele.

A mekis kasszás, aki egész nap talpal, és a hisztis személyeitekkel foglalkozik, sokkal fáradtabb a nap végére, ugyanígy az aldi/lidl eladó, aki szaladgál a kassza, az árufeltöltés, meg a picsogdával való foglalkozás között, vagy a Wolt futár, aki 80 km-t teker le egy nap, hegyre fel, esőben, fagyban, mindenben, vagy a buszvezető, akinek végig koncentrálnia kell, meg még a csövikkel, bliccelőkkel is dealelnie, aztán, ha rosszul reagál, kiteszik tiktokra, sárba tiporva a személyiségi jogait. Vagy a tanár, aki a neveletlen fattyakkal foglalkozik napi 7 órán át, majd még két órát dolgozatot javít, és két órán át készül a másnapi óráira.

Nem azért, abban igaza van a kérdezőnek, hogy a mai árak mellett vicc a 290-es (nettó) bér. Ezt egy percig sem vitatom. Ha nyugati állam lennénk, akkor 800 000 körül lenne, ebben igaza van. De ez legyen az alap, amit a legkevesebb erőfeszítést igénylő, képzetlen munkaerő kap, aztán innen megyünk még felfelé.

De sajnos nem vagyunk nyugat.

Viszont Kérdező, próbáld ki a tudásod és a skilljeid, szabad munkaerőáramlás van Schengenen belül, próbáld ki magad! Jelentkezz munkákra külföldön! Aztán tanulj az eredményekből.

2023. febr. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!