Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nincs pénzem akkor miből...

Ha nincs pénzem akkor miből éljek meg?

Figyelt kérdés

Kisemmizett engem egy nő akibe szerelmes voltam. Részleteket nem írom le. Aztán megszűnt a munkam nyár elején. És teljesen elfogyott a pénzem. Van hitel tartozásom amit törleszteni kell, albiban lakók tehát azt is plussz a megélhetés.

Végzettségem masszőr.

Eddig egy protekcios munkám volt, konténereket csináltunk mármint szedtük teljesítmenyben.

Szüleim nem tudnak segíteni. 30 lassan 31 vagyok. Állás jelentkezésekre még nem válaszolnak.

Az öngyilkosságon gondolkodok jelenleg.

A nő meg tartozik nekem több mint 1 millióval. De nem akarja visszaadni. És papír van róla, de senki nem csinál semmit. Hiába próbáltam hivatalos úton visszakövetelni tőle.

2023. nov. 9. 17:34
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
30%

Add ki az egyik szobát valakinek és felezzétek meg a költségeket.

A Diákhitelre próbálj meg halasztást, mérséklést vagy részletfizetést kérni.

Nem értem a hozzáállásodat a munkával kapcsolatban, a nettó 250 ezer is több, mint a 0. A hiányzó maradékot összeszedheted ad hoc munkákkal, mint pl. statisztálás, adhatsz időnként plazmát vagy eladhatod a felesleges ingóságaidat.

Láttam embereket felállni a tiédnél sokkal rosszabb helyzetből is, neked sem kellene feladnod.

2023. nov. 10. 10:02
 22/23 anonim ***** válasza:
71%
Jelenleg 0ft a bevételed és nincs kilátásod havi 650000ftos bevételre. Tehát elvállalsz egy szar állást mondjuk 250000ftoa fizetésért (ami nem egy nagy nulla!), közben keresel jobbat és fejleszted is magad. Kiadós a másik szobát vagy elköltözöl valahova 1 szobába. A hiteleidre halasztást kérsz (max nem adnak). A megélhetésedet drasztikusan megnyirbálod. Szar kaja, nulla szórakozás és egyéb vásárlás. Folyamatosan teszel a jobb életért sok sok belefektetett munkával. Ez úgy kezdődik, hogy abbahagyod a rinyát. Sok sikert!
2023. nov. 10. 15:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Ügyvéd nem irt felszólítást közjegyző által fizetési meghagyást ?
2024. márc. 11. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!