Ha nincs pénzem akkor miből éljek meg?
Kisemmizett engem egy nő akibe szerelmes voltam. Részleteket nem írom le. Aztán megszűnt a munkam nyár elején. És teljesen elfogyott a pénzem. Van hitel tartozásom amit törleszteni kell, albiban lakók tehát azt is plussz a megélhetés.
Végzettségem masszőr.
Eddig egy protekcios munkám volt, konténereket csináltunk mármint szedtük teljesítmenyben.
Szüleim nem tudnak segíteni. 30 lassan 31 vagyok. Állás jelentkezésekre még nem válaszolnak.
Az öngyilkosságon gondolkodok jelenleg.
A nő meg tartozik nekem több mint 1 millióval. De nem akarja visszaadni. És papír van róla, de senki nem csinál semmit. Hiába próbáltam hivatalos úton visszakövetelni tőle.
Van valami oka, hogy nyár eleje óta miért nem vállaltál munkát?
Tartozással kapcsolatban: pontosan mit csináltál hivatalos úton? Ügyvéded nem csinál semmit, csak pénzt kér?
Fizessem az albérletet: havi 200 ezer Ft
Költsek megélhetésre: Havi 200 ezer Ft
Fizessem a hitelt szinté havi 200-250 ezer Ft
Ez alsóhangon is, 650 ezer Ft
Ha találok is munkát akkor sem fognak alkalmazni nettó 600 ezerért sehol!! Mert ha nem a szakmámban dolgozok akkor csak betanított munkák vannak, de azoknak a bérét meg lecsökkentik mondván a vendégmunkások olcsóbban elvállaják.
Persze elvállalom keresek vele Pesten havi 200 ezret és a maradék 450 ezret miből teremtsem elő? Menjek el lopni?
Vagy amig kitanulok egy új szakmát, addig miből keressek pénzt? Miből?
Mit csináljak?
Legalább amig kitanulok egy szakmát. De senki nem támogat engem. Egy ú szakma kitanulása 2 év minimum hát még a tapsztalat szerzés.
És külföld sem opció mert nincs kint ismerősőm és a nyelvet sem beszélem olyan szinten.
Ez a nő meg teljesen meglopott engem. És most jol jönne az a pénz amit tőlem kicsalt.
De nagyon nagyon nehéz ügyvédnek kifizettem 250 ezret. Probálkozunk mindennel de ahhoz lyan bizonyíték kell ahol pecsétes papír va, mivel az nincs, akkor hangüzenet vagy ahol legalább bevallja hogy igen kapott tőlem és nem adta vissza.
Ez egy nagyon bonyolult és hosszú időkbe fog telni.
Ha hivatalos úton csináljuk, márpedig másképp nem lehet.
isztára kivagyok így idegileg.
Pénzem nincs, de fizetnem kell mindent, nem vesznek fel dolgozni ha fel is vesznek akkor is olyan fizetésért amiből nem tudok megélni, és én már nem költözhetek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!