Ha nincs pénzem akkor miből éljek meg?
Kisemmizett engem egy nő akibe szerelmes voltam. Részleteket nem írom le. Aztán megszűnt a munkam nyár elején. És teljesen elfogyott a pénzem. Van hitel tartozásom amit törleszteni kell, albiban lakók tehát azt is plussz a megélhetés.
Végzettségem masszőr.
Eddig egy protekcios munkám volt, konténereket csináltunk mármint szedtük teljesítmenyben.
Szüleim nem tudnak segíteni. 30 lassan 31 vagyok. Állás jelentkezésekre még nem válaszolnak.
Az öngyilkosságon gondolkodok jelenleg.
A nő meg tartozik nekem több mint 1 millióval. De nem akarja visszaadni. És papír van róla, de senki nem csinál semmit. Hiába próbáltam hivatalos úton visszakövetelni tőle.

Nem nagyon értem hogy mi okozza számodra problémát. Én nem is Budapesten élek, hanem csak egy megyeszékhelyen, és itt egy masszőr óránként 4500 Ft-ot kér a szolgáltatásaiért. Ha ezt napi 10 órában csinálod, az 45 000. Ebből kifizeted a katát, a többi nettó.
Ebből gyakorlatilag király módon tudsz élni.
11-es: De hol szerezzek ügyfeleket? Nincs ügyfelem. Ha lenne nai 8-10 ügyfelem, már jó lenne.
Dehát nincs. Rengeteg masszőr van, és nem tudom már hol hirdessem magamat.
Legalább ügyfél szerzésben segítene akkor valaki, hogy mi az ami miatt hozzám jöjjenek és ne a másik 10000 masszőrhöz aki hírdeti magát. De egyszerűen nem fizetnek az emberek.
Nem jó ez így sehogy sem.

? Milyen hitelt fizetsz ha albérletben laksz és nincs házad?
Albérletből meg keres kisebbet, olcsóbbat, meg költs kevesebbet megélhetésre. 200k-nál bőven kevesebből is meg lehet élni egyedül.
14 és: ez nem igaz. Albi egy sima panellakás 2 szobas Pesten.
Hitel a diákhitel plussz adóssági hitel, aztán mindennapi megélhetés szintén 200 ezer Ft
És akkor nincs egyéb szórakozás, nincs nyáron nyaralás, nincs kocsi. Nem is közlekedek azzal és stb.
Aki azt mondja hogy Pesten meglehet élni havi 300 ezerbol önállóan az hazudik. Vagy támogatják a rokonai.
De nem adnak ennyi pénzt
Nézzétek munkakolcsonzok hirdetnek Pesten 1800 Ft órabérért. Akár sima raktári munkára elmennek. Vagy bármi másra. De nem fizetnek nettó 200-250 ezernél többet. Nekem meg most kell a pénz sos-ben. Vagy amíg kirándulók egy újabb szakmát addig is.
Plussz ugye ez a nő is kicsalt tőlem pénzt. Ügyvédi munkadíj is egy csomó pénzt elvitt.
A nő meg milliókkal tartozik nekem. Se lelkileg se fizikailag nem bírom már ezt. És még azt mondják sokan hogy a pénz nem boldogít. Dehogynem. Szeretnék dolgozni betanított munkan megkeresni a 650 ezret és mellette kitanulni egy szakmát. És utána abban dolgozni. Ez lenne a terv.
Csak éppen nem kapok munkát pláne 650 ezres fizetésért és nem tudok szakmát sem tanulni addig, mert nem tudok jövő hónaptól hogy miből fizetem a dolgaimat.

Menj el dolgozni.
Költs kevesebbet.
Ütemezd át a hiteled.
Keress olcsóbb albérletet.

Sajnos visszalépés lesz, de sok ember nem tudna ám 200 ezres albit fenntartani. Ismertem Budapesten mernokoket nem is egyet akik 2-3man laknak egy albiba és kulon szobát bérelnek csak. Az lehet megvan 50-60 ezerből is. Tessék, ez máris 140 ezer mínusz kiadás. Nem szégyen ez sem, míg ossueszeded magad pár évig, mondom mérnök ismerőseim is így elnek/éltek ott..
Hiteled a diakhitelen kívül mire van? Mert ha van valahol lakásod netán akkor azt szépen kiadhatod, a hitelt kifizeted a bérlő által fizetett pénzből. Te meg berelsz szobát Budapesten 60 ezerért mondjuk. Sporoltal máris pár száz ezret.. amúgy ne add fel, kitartást! Minden megoldhato , meg ha pár évig nem is lesz túl jó a helyzeted. En meg milliókat házasság nélküli kapcsolatban nem adnék senkinek kölcsön. Ez a tanulopenz...

Ha, valoba az ongyilkossag gondolata is felmerult, itt talalsz segitseget: [link]
Amugy meg nagyon egyszeru a keplet, drasztikusan kell csokkenteni az elet szinvonaladon, hogy a kiadasaid is csokkenjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!