Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg vannak a gyárakban...

Tényleg vannak a gyárakban ilyen szintű befenyítések?

Figyelt kérdés
Többségében fiatalabb nők dolgoznak átlag korosztály 25-40 közt van. Van egy elég nagyhangú csaj aki általában több db.számot csinál a normánál. Erre egy roma csaj közölte vele hogy ha megemelik miatta a db.számokat egyesével fogja kitördelni az újjait, úgyhogy jobb lesz ha visszavesz. Igaz hogy többen is hallották, de a roma csajjal szemben egyik se mer kiállni a magyar csaj mellett. Szerintetek ez mennyiee általános? Ti mit tennétek?
2023. nov. 7. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Semmit, nem az én dolgom. Mellesleg ja, jó lenne ha egy munkamániás miatt nem kéne majd egy "szép" napon nekem is többet dolgoznom.
2023. nov. 7. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Terméket rejteni a cuccai közé, majd lebuktatni hogy lop. Vagy bódultan beleesik a présgépbe, mert kábítószer került az ételébe.

Vagy esetleg jelezni egy felettesnek, hogy mik történnek, és elrendezni értelmesen.

2023. nov. 7. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
Segítenek ujjat törni.
2023. nov. 7. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Mondani sok mindent lehet.

Az ilyesmi az esetek 99%-ban megmarad szájkaraténak.

Az 1%-ot meg másnap kidobja a HR.

2023. nov. 7. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik kutya ugat, az nem harap. Bármelyik fenyegetőző embert felnyomod (és több tanúja is van), jobb esetben másnap már nem látod. Vagy utána ő lesz befenyítve, hogy meghúzza magát.
2023. nov. 7. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos szólnék a főnökömnek.
2023. nov. 7. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem gyár, de nekem is volt munkatársam, aki folyton felül teljesített...bár nem értem minek, nem járt több pénz, se előrelépés..., és miatta a többiektől is többet vártak el egy idő után. Na ő egyszer "elcsúszott" a mosdóban.
2023. nov. 7. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
35%

Tájékoztatni kell a kishölgyet, hogy ha imponálni szeretne a főnökének a teljesítményéven, nem kell többet, jobban dolgoznia, elég ha lesz@opja a mosdóban.

Ezzel a többieket is megkíméli egy norma emeléstől.

2023. nov. 7. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
ilyen nálunk is volt a sajtgyárban, ahol dolgoztam, pedig az Németországban volt. hiperaktiv kolléga miatt megemelték a tervet a soron, hogy nocsak nocsak mégis lehet többet termelni... ja lehetett, aztán egyszercsak a kolléga nem jött többet :D az oroszok gondolom szóltak neki mi a rend:D
2023. nov. 10. 06:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Elő-előfordul.
2023. nov. 10. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!