Ukrajna befenyített minket, hogy szándékosan drágábban engedik ide az olajat, gázt? Hogy kell ezt érteni?
Mikola Davigyuk ukrán politológus, a 24tv.ua cikke szerint.
"Orbán Viktor és Magyarország sírni fog, amikor Oroszország elbukik. Hirtelen nagyon drága lesz a gáz. Most kényelmesen élnek, de aztán nem marad semmi, amihez hozzászoktak. Egy miniszterelnök vagy köztársasági elnök nem kereshet egymilliárd dollárt. De Moszkva egy hét alatt simán kifizet ennyit Orbánéknak, ha nyilvánosan kritizálják Ukrajnát" [link]
Azt akarják mondani, hogy ők megemelik az orosz gáz árát, csak mert ők a tranzit ország? Nem értem
1-re:
Azok Szibériában vannak. Még azt is nehéz elképzelni, hogy Oroszország területének bármely részét megszállja Ukrajna, no de a szibériai részeket??? Ez elképzelhetetlen.
Szerintem úgy kell érteni, hogy az új orosz vezetés hasonlóan vissza fog élni a hatalmával, hogy kezében van a gáz, és akkor a mi kormányunkat fogja szivatni egész Európa helyett.
De egyébként Ukrajna miatt lehet drágább is a gáz, mert nekik tulajdonképpen háborúra kell a pénz, azaz megemelhetik a tranzitdíjat.
Arra utalnak, hogy a magas orosz gázfüggőségünk miatt rábszunk, mint ők 2014-ben.
8 éve ismert volt ez, majd mi megkötöttük az évszázad gázszerződését, " ötöd áron".
10,11.
Ezek a hohol politikusok:
„El Ukrajnából, magyar kutyák!” – újabb fenyegetést kapott a kárpátaljai magyarság
Újabb fenyegető levelet kapott több kárpátaljai egyház és magyar szervezet augusztus 21-én délután. A levélben ukrainianwolf a „magyar kutyák” megszólítás után felszólította a magyarságot, hogy fogják értékeiket és rokonságukat, és menjenek a „történelmi családjukhoz”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!