Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ukrajna befenyített minket,...

Ukrajna befenyített minket, hogy szándékosan drágábban engedik ide az olajat, gázt? Hogy kell ezt érteni?

Figyelt kérdés

Mikola Davigyuk ukrán politológus, a 24tv.ua cikke szerint.

"Orbán Viktor és Magyarország sírni fog, amikor Oroszország elbukik. Hirtelen nagyon drága lesz a gáz. Most kényelmesen élnek, de aztán nem marad semmi, amihez hozzászoktak. Egy miniszterelnök vagy köztársasági elnök nem kereshet egymilliárd dollárt. De Moszkva egy hét alatt simán kifizet ennyit Orbánéknak, ha nyilvánosan kritizálják Ukrajnát" [link]

Azt akarják mondani, hogy ők megemelik az orosz gáz árát, csak mert ők a tranzit ország? Nem értem

2023. máj. 9. 12:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
Azt akarta mondani hogy ukráb kézbe kerülnek az orosz olaj és gázmezők,és a magyaroknak jócskán megemelik az árakat.
2023. máj. 9. 12:55
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Ezt én se értem. Jelenleg is Ukrajnán keresztül érkezik hozzánk az orosz gáz és olaj. Ha most, a háború kellős közepén nem avatkoztak ebbe bele, Oroszország veresége és a háború befejeződése után miért tennék? Utána már Ukrajnának is az lesz érdeke, hogy újjáépítse az országát, és a tranzitdíj létkérdés lesz neki.
2023. máj. 9. 12:56
 3/19 A kérdező kommentje:
Arra gondolt, hogy az ukránok még oroszországot is elfoglalják?
2023. máj. 9. 12:56
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
Ez azt jelenti, hogy egy idő után majd csak délről fogunk gázt venni (horvát illetve szerbiai vezetéken át), és Ukrajna akkor fog majd igazán sírni. Már ha még lesz Ukrajna.
2023. máj. 9. 12:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem világos nekem sem. Hogy érthette?
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

1-re:

Azok Szibériában vannak. Még azt is nehéz elképzelni, hogy Oroszország területének bármely részét megszállja Ukrajna, no de a szibériai részeket??? Ez elképzelhetetlen.

7/19 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem úgy kell érteni, hogy az új orosz vezetés hasonlóan vissza fog élni a hatalmával, hogy kezében van a gáz, és akkor a mi kormányunkat fogja szivatni egész Európa helyett.

De egyébként Ukrajna miatt lehet drágább is a gáz, mert nekik tulajdonképpen háborúra kell a pénz, azaz megemelhetik a tranzitdíjat.

2023. máj. 9. 12:58
 8/19 anonim ***** válasza:
66%

Arra utalnak, hogy a magas orosz gázfüggőségünk miatt rábszunk, mint ők 2014-ben.

[link]

8 éve ismert volt ez, majd mi megkötöttük az évszázad gázszerződését, " ötöd áron".

2023. máj. 9. 13:00
 9/19 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem annyi hogy nem örülnek Viktor oroszbarát politikájának, érthetően.
2023. máj. 9. 13:00
 10/19 anonim ***** válasza:
39%

10,11.

Ezek a hohol politikusok:

[link]

„El Ukrajnából, magyar kutyák!” – újabb fenyegetést kapott a kárpátaljai magyarság

Újabb fenyegető levelet kapott több kárpátaljai egyház és magyar szervezet augusztus 21-én délután. A levélben ukrainianwolf a „magyar kutyák” megszólítás után felszólította a magyarságot, hogy fogják értékeiket és rokonságukat, és menjenek a „történelmi családjukhoz”.

2023. máj. 9. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!