Most erre reagáljak?
Szomszéd településen hírdettek egy állást. Idősek otthonába keresnek mindenes irodistát lényegében.
Jelentkeztem rá, be is hívtak interjúra. Csütörtökön voltam benn.
Ott a fő vezetővel megbeszéltük, hogy arra az állásra vesz fel mást, de bérszámfejtőnek szívesen látna. Aki most a bérszámfejtő elmegy kb fél év múlva nyugdíjba, mellé mennék, egyenlőre együtt dolgoznánk, majd átvenném teljesen. Mindenki rábólintott.
Viszont nov 20.al tudok kezdeni, azt mondták, semmi gond. Úgy jöttem el, megbeszéltük az anyagiakat is nagyjából, hogy majd jövőhéten bemegyek mégegyszer, lepontosítunk mindent és várnak.
Szóval én elég fixnek vettem.
Erre ma egy csoportban jön velem szembe egy álláshírdetés, ma reggel adták fel. Hogy arra a pozícióra keresnek embert, amire én már elvileg megegyeztem.
A hírdetést a fő vezető egyik rokona tette fel.
Most erre kellene valamit reagálnom? Írjak a hölgynek, aki feltette? Vagy a fő vezetővel elég ha jövőhéten beszélek telefonon/személyesen?
Nagyon kellene az a munka, amiatt idegesít, hogy megbeszéltük, erre most látom ezt a hírdetést.
Irtam, majd kiderül.
3! Az alapbért lefixáltuk. Csak erre jön egy ágazati pótlék, amit egy táblázatból kell kinézni. Ezt egyikünk sem tudta pontosan, ezt kell átbeszélnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!