Ha felhívnak egy cégtől, hogy nem vettek fel az állásra, mit mondjak majd, hogy reagáljak? Hogyan tűnhetnék talpraesettnek?
Úgy, hogy "akkor kapjátok be".
Öregem, ennyi gyakorlatiassággal nem csodálom, hogy nem vesznek fel.
Ha egyszer nem téged választottak, akkor nem tök mindegy már, hogy mit gondolnak rólad?
Heeeeeee?
Van otthon valaki...?
Nyugi, nem esélyes, hogy felhívnak, ha nem feleltél meg.
ha nem vesznek fel,akkor hiába igérték, ne számíts arra, hogy felhívnak. Nekem is igérték, de előbblátok lócitromot az úton, minthogy ők közölnék velem telefonon a hírt. (Max. emailben jön valami és szevasz.)
Van, ahol akár fel is hívnak. Pl. állami szférában nekem volt már ilyen.
De akkor mi van, ilyenen mért kell agyalni?
Egy "jó, köszönöm, visszhall" teljesen jó.
De a dolog természetéből eredően az is ugyanilyen jó, ha válasz nélkül rájuk b.aszod a telefont...
Talpraesetneeeek ?
Hidd el nem fognak bájcsevegni veled, gyors' közli a tényeket és elköszön.
De! az esetek 99, 9 %-ban nem keresnek csak azért meg, hogy elmondja neked, hogy egyáltalán nem sajnálja, de nem rád esett a választás.
Szerintem egyáltalán nem mindegy hogy normálisan megköszönöd a tájékoztatást vagy átmész proli üzemmódba és leállsz személyeskedni.
Sose lehet tudni hogy nem e kerülsz kapcsolatba a jövőben az adott céggel akár külsős akár belsősként.
Egy profi így csinálja:
1. Megköszönöd a lehetőséget
2. Megkérdezed, hogy van-e esetleg valami, amit fejlesztened kellene, hogy egy jövőbeli alkalommal te lehess a sikeres befutó
3. Szépen elköszönsz
Hogy te hogy csinálod, az a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!