Mit lehetne mondani, ha felhívnak állás ügyben?
Jelentkeztem egy álláshirdetésre, ahol telefont és a kapcsolódó szolgáltatásokat kellene értékesíteni (Vodafone),de csak azért, mert szerintem nem lehet nehéz munka és elfogadható a fizetés és kell a pénz, de igazából egyáltalán nem érdekel ez a munkakör.
Ha felhívnak telefonon és mondjuk rákérdeznek,h miért jelentkeztem, stb. akkor milyen sablonszöveget nyomhatnék el?
Nincs ilyenben tapasztalatom, mivel eddig csak olyan helyekre jelentkeztem,amik érdekeltek is, és nem szívesen kamuzok, nem is szoktam, de most muszáj lesz.
Köszi!
(Aki csak azt a választ akarja írni,h pl. ne jelentkezzek olyan hirdetésre,ami nem érdekel, vagy hogy szépen nézünk ki,h már az elején kamuzok nekik, stb. az kérem tartsa meg magának ezen véleményeit.)
Ha azt mondom,h "mert kell a pénz", akk sztem többet nem hallok felőlük... :D
Volt már úgy,h felhívtak helyről, ahová jelentkeztem és rákérdeztek.
Ilyesmit lehet ilyenkor a szemükbe vakítani, hogy:
A hirdetésük felkeltette a figyelmem, érdekesnek találtam. Úgy érzem, ez egy nekem való állás, szeretek emberekkel kommunikálni, és úgy gondolom, jó is vagyok benne. Munkám során embereknek tudok majd segíteni, és mivel empatikus személyiségnek érzem magam, ezt testhez állónak találtam. Szeretek telefonálni, lelkesítenek az új, modern infokommunikációs megoldások...
- és így tovább, bla-bla-bla. :)
Szerintem a Vodafunt marhára nem fogja érdekelni, hogy miért szeretnéd vagy épp nem szeretnéd ezt a trágya melót csinálni.
Ha rendesen csinálod, és eleget értékesítesz, akkor szépen kapod a fizetést, ha meg nem hozod a kvótát, akkor secperc alatt kirúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!