Tudnátok olyan gyárakat mondani Budapesten ahova még van esélye bekerülni az embernek és a fizetés is elfogadható?
Figyelt kérdés
Érettségi+1 szakmával ? Elfogadhatón azt értem , hogy ilyen 100-150 körül minimum.2015. márc. 11. 16:58
1/5 anonim válasza:
Nem Pest de mennek onnan céges buszok.
IBIDEN HUNGARY KFT.
120-140 KÖZÖTT átlagosan havonta plusz 17000 Ft étkezés plusz ingyenes bejárás cége buszokkal. 15 nap/ hó, 12 óra/ nap.
Nem érdekel senkit se a szakma se az érettségi. 8 osztály kell hozzá meg hogy hajlandó legyél dolgozni (nem kell megszakadni, könnyű fizikai meló).
2/5 anonim válasza:
Bosch. Audi. Bár nem tudjuk a szakmád, így nehéz lesz...
3/5 anonim válasza:
Nőknek gyár? Merre van, ami Pesttől nincs iszonyat messze?
4/5 anonim válasza:
Én nőként mentem az Ibidenbe.... Pesttől 30 km kb.
Céges járat a Népligettől, Zuglóból stb.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából laboráns, de nem feltétlen szeretnék ebben elhelyezkedni, mivel , ahogy elnézem ezzel a szakmával csak jó ismeretséggel vagy szerencsével tudok bekerülni bárhova is , ezért meghallgatok bármi mást ami jó hely:)
Köszönöm az eddigi válaszokat:))
2015. márc. 12. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!