Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valami kezd kialakulni?...

Valami kezd kialakulni? szegénység?

Figyelt kérdés

Nézem a fejlesztős pozikat, 1-2 év tapasztalattal odaírják hogy nett 200 e ft.

Gyógyszertárakban fontos gyógyszerekből hiány van.

Pennybe lemegyek, se zsemle, se kifli, mi folyik itt?

2023. nov. 3. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Jesszus 😂 😂 😂 😂
2023. nov. 3. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
LOL
2023. nov. 3. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Szegeden elég kevés a munkahely. De nem hinném, hogy talál rá embert, annál is inkább, mert ilyen területeken divat a home office, tehát a szegedi is vállalhat munkát budapesti irodában.

Egyébként meg egy magára valamit is adó cég, nem ilyen felületen hirdet.

Amúgy kaja még van a boltokban, biztos zárás előtt mentél, vagy új a beszerzőjük, és nem tudta mennyit kell rendelni. Én vidéken lakom, ritkán mozdulok ki a faluból, de a sarki kisboltban meg tudom enni, ami kell.

Melyik gyógyszert nem tudtad megvenni? Én a héten voltam, minden volt, amit kértem.

2023. nov. 3. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

#10 attól, hogy egy magyar vidéki fos cég nettó 200k-t kínál 2 éves tapasztalatra, még nem ez az általános.

Tessék itt egy pozíció, ami ugyanúgy 2 éves tapasztalatot kér, ugyanúgy front-end pozi, és JavaScript, CSS, HTML tudáshoz kötött, mint az általad linkelt, viszont itt 2,5 milliót kínálnak havi szinten: [link]

2023. nov. 3. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Jó, hát ha vállalkozóként vállalod el. Alkalmazottként az alja a bruttó 800.000, ami azért már közelebb áll a realitásokhoz. A 200.000 meg valami kamu lehet, vagy elírtak egy nullát.
2023. nov. 3. 22:31
 16/16 anonim válasza:
Rossz helyen nézelődsz. A 10 000 forintos Whiskeyket viszik mint a cukrot
2023. nov. 4. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!