Valami kezd kialakulni? szegénység?
Nézem a fejlesztős pozikat, 1-2 év tapasztalattal odaírják hogy nett 200 e ft.
Gyógyszertárakban fontos gyógyszerekből hiány van.
Pennybe lemegyek, se zsemle, se kifli, mi folyik itt?
Szegeden elég kevés a munkahely. De nem hinném, hogy talál rá embert, annál is inkább, mert ilyen területeken divat a home office, tehát a szegedi is vállalhat munkát budapesti irodában.
Egyébként meg egy magára valamit is adó cég, nem ilyen felületen hirdet.
Amúgy kaja még van a boltokban, biztos zárás előtt mentél, vagy új a beszerzőjük, és nem tudta mennyit kell rendelni. Én vidéken lakom, ritkán mozdulok ki a faluból, de a sarki kisboltban meg tudom enni, ami kell.
Melyik gyógyszert nem tudtad megvenni? Én a héten voltam, minden volt, amit kértem.
#10 attól, hogy egy magyar vidéki fos cég nettó 200k-t kínál 2 éves tapasztalatra, még nem ez az általános.
Tessék itt egy pozíció, ami ugyanúgy 2 éves tapasztalatot kér, ugyanúgy front-end pozi, és JavaScript, CSS, HTML tudáshoz kötött, mint az általad linkelt, viszont itt 2,5 milliót kínálnak havi szinten: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!