Mit tegyek? Kezdem feladni.
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok egyetemi végzettséggel, egy megromlott mérgező párkapcsolattal és 0 családi támogatással. 15 éves korom óta dolgozom és segítem a szüleimet, akik nagyon szerény körülmények között élnek. Emellett mindig tanultam és céltudatos voltam, szerettem volna jó lenni a szakmámban. A tudásom úgy gondolom megvan ahhoz, hogy jó életet éljek, mégsem találom a helyem. Egyszerűen nem találok olyan munkát, amiből fenn tudnám tartani magam és segíteni a szüleim, vissza tudnám fizetni a diákhiteleim és speciális étrendet tudjak magamnak finanszírozni az intoleranciám miatt. Bent ragadtam egy bántalmazó kapcsolatban, mert nincs hova mennem. Depressziós lettem és végtelenül “fáradt” az élettől már ilyen fiatalon. Nem tudok eleget keresni ahhoz, hogy mindent ki tudjak fizetni… én vagyok szerencsétlen, béna? Hol kéne keresnem munkát? Milyen munkát kéne végeznem? Teljesen el vagyok keseredve. Köszönöm a válaszokat!2023. okt. 6. 10:53
1/27 anonim válasza:
Szia!
Írd meg kérlek, hogy milyen végzettséged van, és hogy melyik régióról beszélünk.
2/27 anonim válasza:
Csak a lényeget hagytad ki, hogy mi az az egyetemi végzettség…
3/27 A kérdező kommentje:
Igen, az kimaradt. Marketingkommunikációt tanultam és budapesti vagyok. Marketing szövegíró és kreatív marketinges vagyok. Havi minimum 400 ezer Ft az összes költségem kiszámolva. Ez az alap, amiben csak a kötelezők vannak benne.. a fizetés viszont nagyon maximum 280.
2023. okt. 6. 11:12
4/27 A kérdező kommentje:
De vezettem már blogot is, írtam cikkeket korábban, illetve a szóban való kommunikációs készségeimet igyekeztem kihasználni. Ez az, ami megy. Amiben jó vagyok. Szeretném szeretni is, amit csinálok, és nekem az írás, kommunikáció és kreatív tervezés az. Ebben viszont nagyon nehéz elhelyezkedni.
2023. okt. 6. 11:16
5/27 anonim válasza:
Később még nehezebb lesz mert az AI ingyen elvégzi ezt a munkát másodpercek alatt.
6/27 anonim válasza:
Esetleg külföldre dolgozni ilyen témában?
7/27 A kérdező kommentje:
5-ös, ha nem tudsz segíteni, úgy gondolod feltétlenül bele kell rúgnod a földön fekvőbe? Egyre több szakmát tudnak majd helyettesíteni gépek, valóban, szóval kb. senkinek se lesz munkája? Nem hinném. Amúgy is a jelenre szeretnék koncentrálni.
2023. okt. 6. 11:42
9/27 anonim válasza:
Angol vagy német megy?
A kapcsolatból lépj ki…
10/27 anonim válasza:
Az 5-ös talán érzéketlennek tűnhet a szemedben, de miért lenne jobb, ha nem írná le az igazságot, és azt mondaná, hogy hajrá, kitartás, maradj ezen a területen, minden rendben lesz? Ha magas szintű az idegennyelv-tudásod, nézz körül külföldön, bármilyen területen, amit el tudsz képzelni magadnak. Nem mintha külföldön egyszerű lenne munkát találni, de az életminőség magasan a magyarországi depresszív viszonyok felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!