Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek? Kezdem feladni.

Mit tegyek? Kezdem feladni.

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok egyetemi végzettséggel, egy megromlott mérgező párkapcsolattal és 0 családi támogatással. 15 éves korom óta dolgozom és segítem a szüleimet, akik nagyon szerény körülmények között élnek. Emellett mindig tanultam és céltudatos voltam, szerettem volna jó lenni a szakmámban. A tudásom úgy gondolom megvan ahhoz, hogy jó életet éljek, mégsem találom a helyem. Egyszerűen nem találok olyan munkát, amiből fenn tudnám tartani magam és segíteni a szüleim, vissza tudnám fizetni a diákhiteleim és speciális étrendet tudjak magamnak finanszírozni az intoleranciám miatt. Bent ragadtam egy bántalmazó kapcsolatban, mert nincs hova mennem. Depressziós lettem és végtelenül “fáradt” az élettől már ilyen fiatalon. Nem tudok eleget keresni ahhoz, hogy mindent ki tudjak fizetni… én vagyok szerencsétlen, béna? Hol kéne keresnem munkát? Milyen munkát kéne végeznem? Teljesen el vagyok keseredve. Köszönöm a válaszokat!

2023. okt. 6. 10:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
kapcsolatbol ki, szulokhoz hazakoltozni. ez lenne a keplet
2023. okt. 6. 15:30
 12/27 A kérdező kommentje:
A szüleimhez nem tudok költözni. Nyilván ha tudnék, már ott lennék.
2023. okt. 6. 18:38
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"A szüleimhez nem tudok költözni. "

Szabad megkérdezni, hogy miért nem?

Ugyanis szerintem is első körben a mérgező kapcsolatból kellene kilépned. A lelked mérgezi a tested ez által, és ha kilépnél belőle, lehet, hogy megszűnnének a fizikai problémáid is. Több okod lenne pozitívan látni a jövőt.

2023. okt. 7. 06:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kedved, akkor írd meg kérlek akár privátban számszerűsítve a kiadásaidat és a jelenlegi bevételeidet. Így lehetne együtt matekozni és sorrendet felállítani, hogy hogyan tudsz kilépni ebből a helyzetből. Minden egyszerre nem megy, ez teljesen egyértelmű. Senkinek nem megy jóformán.
2023. okt. 7. 09:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Hat ha a kinézeteddel nincs gond, akkor a kapcsolatodat le tudod cserélni jobbra, életkor alapján még kelendő kategóriában vagy.
2023. okt. 7. 18:11
 16/27 anonim ***** válasza:
15%
gondolom haza nem akarsz menni mert ott nem olyan jo a cash mint a csavonal. tipikus.
2023. okt. 8. 19:18
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

"gondolom haza nem akarsz menni mert ott nem olyan jo a cash mint a csavonal. tipikus."

Ez megint csak egy feltételezés, és teljesen felesleges vele borzolni a kedélyeket.

2023. okt. 9. 05:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Kedves 16! Egy szobás lakásban élnek a szüleim, és én támogatom őket anyagilag. Egyszerű emberek szegény családból. 15 éves korom óta dolgozom, úgy végeztem el a gimit és az egyetemet is. Ők sosem tudtak támogatni, mégis elvégeztem a sulit, lett jogosítványom, saját autóm és albérletem egy távoli nagyvárosban már 20 éves koromra teljesen önerőből. Nem szorulok rá egy férfi segítségére sem, azért vagyok a párommal, mert szeretem őt. Hiába nehéz vele most. És egyébként sem keres jobban, mint én. Remélem sikerült kicsit átírni a fejedben lévő undorító gondolatokat, amik csakis téged minősítenek. Ne magadból és a környezetedből indulj ki! De mondhatnám azt is, hogy “Tipikus megkeseredett, magányos férfi” ha olyan akarnék lenni, mint te 🤭
2023. okt. 9. 11:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig mindent magadtól értél el, akkor nincs szükséged az itteni tanácsokra sem.
2023. okt. 9. 11:30
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Autod add el, tomegkozlekedj. Az uzemanyagbol boven kijon a havi berlet.

Kapcsolatbol lepj ki, de elotte keress egy szobat ahova mehetnel.

Ha 280at keresel, a szoba berlessel marad legalabb 160k. Ha abbol segitesz a szuloknek, akkor is marad kb 100k kajara es egyeb dolgokra. Nem sok, de ehen azert nem halsz ha beosztod.

Aztan ha ez megvan es lelkileg helyrejossz, mert nem vagy mar egy rossz kapcsolatban, akkor el lehet kezdeni jobb munkahelyet keresni.

Vagy esetleg hetvegen is dolgozhatsz masodallasban (egy ideig) pl pultozasy takaritas. Jarhatnal ki pl ausztriaba. Indul a szezon.

2023. okt. 9. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!