Hány, visszaigazoltan sikertelen állásjelentkezés után kell feladni és beletörődni, hogy csak a gyári sori munka jut az embernek?
822 a bűvös szám, ahonnan nincs visszaút.
De most ezt a kérdést komolyan gondoltad?
Köszi a válaszokat. De elég elkeserítő mindig azt olvasni, hogy sajnáljuk, sajnáljuk, sajnáljuk.
Néha ott tartok, hogy inkább hagyom az egészet és beletörődök abba, hogy ez jutott. Akárhogy kapálózok, próbálkozok, minden egyes elutasítás csak egy újabb lépés a sori munka felé.
Seregbe meg nem mehetek, fizikai erőnlét miatt.
5.-nek.
1.: Milyen sulid van?
2.: Biztonsági őrség? Árufeltöltés? Gyorskajás? Posta?
3.: Pár hónap gyári pénzből, egy tanfolyam? Targonca, burkoló, nyelv, jogsi teherre,...?
Ismét köszi a válaszokat.
5: szerintem azért, mert nő vagyok, már első körben kiesek biztonsági őri munkából. de amiket felsoroltál, azok jobbaknak néznek ki, mint a gyári munka.
6:Hát, nem fogyasztok alkoholt, így könnyebb lesz.
Már mondták a költözést nekem egyébként. Akár 200km-el arrébb is.
"8/8 A kérdező kommentje:
Ismét köszi a válaszokat.
5: szerintem azért, mert nő vagyok, már első körben kiesek biztonsági őri munkából. de amiket felsoroltál, azok jobbaknak néznek ki, mint a gyári munka."
SOK helyre keresnek női őrt, sok helyen kötelező is a nő, a női ügyfelek miatt. De óvodák, bölcsődék, sulis, is keresik a női őröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!