Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány, visszaigazoltan sikertel...

Hány, visszaigazoltan sikertelen állásjelentkezés után kell feladni és beletörődni, hogy csak a gyári sori munka jut az embernek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 18:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

822 a bűvös szám, ahonnan nincs visszaút.

De most ezt a kérdést komolyan gondoltad?

2020. dec. 14. 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Azért ha sem a sereg, sem egy tanfolyam után, még egy őr cég sem vesz fel, ott valami gáz van.
2020. dec. 14. 19:05
 3/15 anonim ***** válasza:
3.
2020. dec. 14. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Az a tény, hogy 40 évig egy agyhalott robotmunkát kell végezni, arra sarkal, hogy soha ne adjam fel.
2020. dec. 14. 20:44
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. De elég elkeserítő mindig azt olvasni, hogy sajnáljuk, sajnáljuk, sajnáljuk.

Néha ott tartok, hogy inkább hagyom az egészet és beletörődök abba, hogy ez jutott. Akárhogy kapálózok, próbálkozok, minden egyes elutasítás csak egy újabb lépés a sori munka felé.

Seregbe meg nem mehetek, fizikai erőnlét miatt.

2020. dec. 14. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

5.-nek.

1.: Milyen sulid van?

2.: Biztonsági őrség? Árufeltöltés? Gyorskajás? Posta?

3.: Pár hónap gyári pénzből, egy tanfolyam? Targonca, burkoló, nyelv, jogsi teherre,...?

2020. dec. 14. 21:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha értesz valamihez, akkor nincs olyan, hogy nincs munka. Az lehet, hogy Moslékszentpiócás 40 fős faluba nem építenek csak neked egy erőművet, ha energetikai mérnök vagy, de a mai világban az utazás, költözés főleg magas képzettségű embereknél elég általános. Nem tudom milyen végzettséged van, mihez értesz, milyen ember vagy, de a "segíts magadon, Isten is megsegít"-közmondást nagyon tudom ajánlani. Ha találsz munkát, akkor pedig ne elidd a fizetésed, hanem képezd magad abba az irányba ami érdekel és csinálni akarsz.
2020. dec. 14. 21:22
 8/15 A kérdező kommentje:

Ismét köszi a válaszokat.

5: szerintem azért, mert nő vagyok, már első körben kiesek biztonsági őri munkából. de amiket felsoroltál, azok jobbaknak néznek ki, mint a gyári munka.

6:Hát, nem fogyasztok alkoholt, így könnyebb lesz.

Már mondták a költözést nekem egyébként. Akár 200km-el arrébb is.

2020. dec. 14. 21:26
 9/15 anonim ***** válasza:

"8/8 A kérdező kommentje:

Ismét köszi a válaszokat.

5: szerintem azért, mert nő vagyok, már első körben kiesek biztonsági őri munkából. de amiket felsoroltál, azok jobbaknak néznek ki, mint a gyári munka."

SOK helyre keresnek női őrt, sok helyen kötelező is a nő, a női ügyfelek miatt. De óvodák, bölcsődék, sulis, is keresik a női őröket.

2020. dec. 14. 21:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
milyen végzettséged van?
2020. dec. 14. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!