Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány, visszaigazoltan sikertel...

Hány, visszaigazoltan sikertelen állásjelentkezés után kell feladni és beletörődni, hogy csak a gyári sori munka jut az embernek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 bírósági
2020. dec. 14. 23:22
 12/15 Berserker88 ***** válasza:
A Tököli Tescóban szinte csak női őrök voltak régen, a mai napig rengeteg helyen látok női dolgozókat. Már csak a nagy számok törvénye alapján is felvesznek majd valahova, nem kell feladni ilyen egyszerű. Esetleg próbálj protekciót intézni valahova vagy mint előttem írták, gyűjtesz kicsit, elvégzel valamilyen tanfolyamot és kész. Nekem konkrétan az előző 5 év gyári munka mentette meg a "karrieremet" mert ingyen leraktam az összes létező targonca, rakodógép, daru vizsgát. Ilyeneket meg mindenhol keresnek. És igen, volt női targoncás kolleginám is.
2020. dec. 15. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én diplomás vagyok, meg tapasztalt is, de 14 helyről 2 írt vissza, hogy nem engem választottak. Szóval még szerencsés is vagy, neked legalább visszajeleznek :D
2020. dec. 15. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
tanulj ki nővérnek, ápolónak
2020. dec. 15. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
egeszegügyben mindig lesz munkád és a bérek is nőnek
2020. dec. 15. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!