Melyik munkahelyet választanátok?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok most októberben lett 1 éve, hogy egy 4* szállodában dolgozok , viszont nem jó a főnökség, allandó stressz , a dolgozók között is állandóan csak feszültséget generálnak valamint se nyári pihenés se táppénz se szabadság mikor neked kellene ( se vasárnap se ünnep nap otthon) itt kapok nettó 275.000 Ft
Most viszont lenne egy olyan lehetőségem a ccc-ben mint eladó ott dolgozzak, viszont ott kevesebb a fizetésért kb nettó 245.000 Ft de lenne szabad hétvége, szabad ünnepnapok, táppénz és egy picit több megbecsülés.
Maradnátok itt vagy elmennétek ?
2023. nov. 1. 16:03
11/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy mindig délutános vagyok én is és még a másik kollégám is ami azt jelenti 14:00-tól 23:00-ig. Pedig ahogy említettem van rajtunk kívül másik 2 recepciós is ők jönnek reggelre mindig 6:00-tól 15:00-ig , és azért teljesen más reggel dolgozni úgy hogy a délután már utánna szabad, minthogy én maradok 23:00 mire haza érek alszok felkelek semmit nem tudok csinálni mert rögötn jönni is kell már utánna. Hiába szóltunk nekik rakjanak minket is délelőttre hát mintha a falnak mondaná az ember.. és azért dec 24. is rossz itt ülni 11-ig :( mikor más otthon van a családdal.
2023. nov. 1. 17:14
12/14 anonim válasza:
Ez most ilyen mesedélután, vagy mi ez?
13/14 anonim válasza:
Én betegen nem dolgozom, pont. Akinek ez nem tetszik, fel lehet mondani.
14/14 anonim válasza:
Oda mennék ahol több a szabadidőm és tanulnék mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!