Melyik munkahelyet választanátok?
1: jelenlegi munkahelyem, tudom a feladatokat, változatos, szabad vagyok munkaidőben, céges autó, céges telefon, laptop, HO is volt már, helyben van a munkahely, sima beosztotti munkakör.
2: irodai munka napi bejárással, hasonló terület de sok az új dolog, túlóra is előfordul, középvezetői beosztás, 40 km-re kellene járni.
A fizetés a 2. helyen 30 ezer forinttal több, illetve még tanulok munka mellett.
Már a 40 km-es ingázás többet elvinne, mint a 30 ezer.
És gondolom középvezető szinten az a 30 ezer max 7-8%-os eltérést jelentene, ami lópikula.
Én nemrég egy olyan melót utasítottam vissza, ahol 33%-kal több lett volna a fizu, csak azért, mert jóval nagyobb lett volna a munkaterhelés.
Ha ott 30 ezerrel kapsz többet középvezetőként (amit a bejárás elvisz), mint a mostani helyen sima beosztottként, akkor nem érdemes váltani..
A mostani helyeden ezek szerint ha becsúszik egy előléptetés, jóval többet kapsz majd mint az új helyen kapnál.
30 ezer az valóban nem sok. Viszont az is kérdés, hogy a hosszú távú karrierépítésben ez segítene- e. Ezt viszont addig nem tudod, amíg el nem vállalod. Volt már nekem olyan munkahelyem, ahol mindent megígértek, aztán nem lett belőle semmi, lehetetlen volt felfelé lépni a ranglétrán.
Azért a 40 km ingázás elég sok, pláne a mostani benzinárakkal. Bejárást fizetik?
Plusz azért azt is vedd figyelembe, hogyha napi 80 km-t beleteszel a saját autódba elég hamar le fog amortizálódni, és azt nem fizeti ki neked senki.
Szóval összességében én azt hiszem nem váltanék. Közelebb nincs valami jobb meló?
A 2. helyen a tömegközlekedést 100%-ban fizetik, az üzemanyagot 30 forint/km.
Fejlődni és előrelépni lehet, multi, most bővülnek és nagyon elhúzták a mézesmadzagot interjún.
Szerintem te már eldöntötted. Nem minden a pénz.
Ahogy érzed, ha tetszik a feladat, és bele vagy fásulva az előzőbe, akkor vállald el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!