Melyik munkahelyet választanátok?
1: jelenlegi munkahelyem, tudom a feladatokat, változatos, szabad vagyok munkaidőben, céges autó, céges telefon, laptop, HO is volt már, helyben van a munkahely, sima beosztotti munkakör.
2: irodai munka napi bejárással, hasonló terület de sok az új dolog, túlóra is előfordul, középvezetői beosztás, 40 km-re kellene járni.
A fizetés a 2. helyen 30 ezer forinttal több, illetve még tanulok munka mellett.
Ez a jelenlegihez képest elég nagy visszalépés lenne,egyetlen előnye hogy magasabb pozícióban szerzel tapasztalatotmeg a dirigálás-fétist ki lehet elégíteni.Cserébe szabadidőd nem lesz mert mindig kelleni fog valami nekik,bejárás napi 1,5-2 órát elvesz,fizetés inkább mínusz mint több,valószínűleg stresszesebb a munka és az emberek is ki tudja milyenek.
Szerintem ezt engedd el,több a negatívum mint amennyivel jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!