Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkahelyet választanátok?

Melyik munkahelyet választanátok?

Figyelt kérdés

1: jelenlegi munkahelyem, tudom a feladatokat, változatos, szabad vagyok munkaidőben, céges autó, céges telefon, laptop, HO is volt már, helyben van a munkahely, sima beosztotti munkakör.

2: irodai munka napi bejárással, hasonló terület de sok az új dolog, túlóra is előfordul, középvezetői beosztás, 40 km-re kellene járni.

A fizetés a 2. helyen 30 ezer forinttal több, illetve még tanulok munka mellett.

2023. febr. 24. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha szereted a mostani helyed, akkor maradj.
2023. febr. 24. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez a jelenlegihez képest elég nagy visszalépés lenne,egyetlen előnye hogy magasabb pozícióban szerzel tapasztalatotmeg a dirigálás-fétist ki lehet elégíteni.Cserébe szabadidőd nem lesz mert mindig kelleni fog valami nekik,bejárás napi 1,5-2 órát elvesz,fizetés inkább mínusz mint több,valószínűleg stresszesebb a munka és az emberek is ki tudja milyenek.

Szerintem ezt engedd el,több a negatívum mint amennyivel jobb

2023. febr. 24. 18:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ezen ilyen nettó 70-80 ezres plusz mellett gondolkodnék el egyáltalán. 30-ért (remélem, nem bruttóban értendő) biztosan nem mozdulnék, max ha gyűlölném a munkahelyemet, de itt nem ez a helyzet, ha jól értem.
2023. febr. 25. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!