Hogyan keressek új munkát ha egy hónap felmondási idő van ha felmondok?
"Ki is a hülye?"
Még mindig rád szavazok. Ha 9 szakmával és két idegen nyelvvel nem tudsz tartósan megmaradni egy munkahelyen sem, akkor bocs, de nálad van a bibi...
Én 40 évesen még csak a 6. munkahelyemet taposom és a legrövidebb idő, amit egy munkahelyen töltöttem 2,5 év volt...
Persze, persze, itt mindenki hülye, csak te vagy teherautó...
Nem gondolod, hogy ha mindenhol "dilettáns agyi rokkantak" vannak, akkor valahogy mégis nálad van a baj?
Bele lehet futni pár rossz munkahelybe, oké, ott hagyod 1-2 hónap múlva, de aztán az ember megtanulja, hogyan nézzen utána a cégnek, hogy eleve csak olyan helyre menjen, ahol hosszabb ideig akar dolgozni.
Ez csak egy ok volt a sok közül, nem írtam, hogy mindenhol, mit általánosítasz?
Volt ahol nem fizettek annyit amennyi járt volna, és olyan is volt, hogy az egyik legtovább tartó melóhelyemen (6 év) egyszer csak úgy döntööttek, hogy céget cserélnek, és borítékba fizetnek volna tovább.
Sokmindent láttam már, inenntől van tartásom, és elvárásom is!
Ha tőlem el lehet várni a tisztességet, akkor én is elvárom! És nem nem viselem el se a bagózást, se a piálást, sem azt ha valaki főnök létére ostoba valamihez aztán még erőlteti is magát.
A hosszú ingázást aláírom, én magam ezért is vagyok homeoffice-ban és soha nem is akarok visszamenni az irodába. Szerencsére német cégnek dolgozok így nem is fenyeget ez a veszély.
Nekem a leghosszabb munkaviszonyom 7 év volt, de már a vége felé elég vacak volt, mert lecserélődött a cégvezetés és elkezdett az egész cég rohadni belülről. Azóta fel is vásárolták a céget. :P Szegény alapító szerintem falba verte a fejét, hogy tönkre tették a cégét, miután nyugdíjba ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!