Ahol nem hajlandóak elárulni a kínált bért interjún azt a helyet hanyagolni kell?
Figyelt kérdés
Multicég. Voltam interjún, a végén a "van még kérdése" megkérdeztem ok szép és jó, de mennyiért. Erre az volt a válasz nem áll módjában elmondani, majd akinek tesznek ajánlatot azzal közlik, hogy mennyit fizetnének.2023. okt. 23. 20:51
12/16 anonim válasza:
Komolytalan hely, azért legalább egy bérsávot mindenhol szoktak mondani, multinál is.
13/16 anonim válasza:
Egy áruházlánc ügyfélszolgálati ügyintézői munkakörénél jártam így, ami mint kiderült magában foglalja a kasszasort is, igazából pénztárost kerestek, csak amúgy szebben hangzott. Az volt a válasz ez egy szimpátia találkozó, ezért nem beszélünk a fizetésről. Előtte nem hallottam ilyenről, pláne ilyen gagyi munkakörben, de mindegy volt, a 12 órás kasszázást nem vállaltam volna.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor hasonlóan jártál, én mint írtam ügyfélszolgálat call-center munkánál jártam így, hogy titkolják a bért
2023. okt. 24. 19:36
15/16 anonim válasza:
Call center mint mi? Ügyfélszolgálat vagy értékesíteni kell? Ha előbbi, akkor mi bérminimum, ha utóbbi, akkor bérminimum + némi jutalék szokott lenni. Amúgy nem értem miért kell titkolni a bért, legalább egy nagyságrendet belőni, mert ha nem találkoznak az igények, akkor ne raboljátok egymás idejét.
16/16 anonim válasza:
Kérdező, amúgy ha annyira nem hagy nyugodni, akkor nagyjából tudod meddig tarta meló nem? Gondolom azt azért közölték, megvárod a "kollégákat" egyik nap aztán szépen sorba végigkérdezed mindet, hogy na mégis itt mire meg mennyire lehet számolni...
Amúgy már ha végignézel a leendő "kollégákon" is le lehet venni, életkor és adottságok alapján is, hogy ki mennyit költ magára, vagy mire költ egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!