Miért nem hajlandóak behívni interjúra?
Több, mint fél éve hirdetnek egy állást, kb tavaly októberben láttam először a hirdetésüket. Akkor jelentkeztem, nem jeleztek. Viszont azóta is folyamatosan keresnek embert, kb havonta meghirdetik az állást és már 8x elküldtem a jelentkezést. Az indeed vissza is jelzett, hogy megnézték a jelentkezésem.
De ha ennyire nem találnak embert, hogy már 8 hónapja keresnek, mi bajuk van, hogy be sem hívnak? Én boldogan vállalnám
Akkor nem hirdetnék 3 hetente az állást
Nem valószínű, hogy annyira bővülnének, csak egy nevesincs falusi cég
Persze. Csak érettségi kell hozzá. Nem várnak el semmi szakmai végzettséget.
Egyébként be is linkeltem az álláshirdetést, csak egy betanított irodai munka garantált bérminimumért. Ennyiért rajtam kívül el se vállalná senki, valszeg azért nincs ember.
Vagy még az lehet, hogy túlképzettnek tartanak, mert diplomám van.
A tapasztalataim alapján a legesélyesebb vagy az, hogy a HR nem talál megfelelőnek annyira sem, hogy visszajelezzen (amit a fizetést elnézve kizártnak tartok), vagy pedig annyira okádék a munkahely, hogy aki csak teheti az menekül és ezért teszik ki újra és újra (ide is azt tudom mondani, hogy a fizetést elnézve... biztosra veszem. 150-200e sajnos a mai világban semmi, ha az ember számlákat fizet és enni akar)
Engedd el és fektesd az energiád másba. Turbózd fel az önéletrajzod.
Akkor kit akarnak az állásra? Valami rakétamérnököt? Csak betanított munka, nem hiszem el, hogy diplomával meg 2 nyelvvizsgával ne lennék alkalmas.
Ha viszont mindenki menekül, akkor előbb-utóbb csak rámkerül a sor és behívnak.
Szerintem egész jó az önéletrajzom, fizetős önéletrajzszerkesztőben csináltam sablon alapján. Megvan szépen formázva, minden szükséges adat rajta van
Szia! Én nemtom hogy te mit képzelsz magadról de meg kell tanulni elengedni dolgokat és elfogadni mások döntéseit. Nem kell 8x jelentkezni, boven elég egyszer is!Ne égesd le magad És ne csinálj plusz munkát!
Még ennyi intelligenciád sincs, nem tudom mit vársz.
Az hogy kevés fizetést ajánlanak az nem jelenti azt, hogy bárkit felvesznek. Meg az, hogy csak érettségi az elvárás, lehet Hogy a kidolgozott hasonló területen vagy több tapasztalata van az adott munkában, az nyilván nagyobb előnyt Élvez, téged nem akarnak felvenni. De szerintem már így az embereket felvették akiket felvettek volna az álláshirdetés meg folyamatosan megújul mert elfelejtették lemondani ezt az indeed oldal újítja meg és nem a hirdető. Szóval nyugi ha esetleg még jelentkezel nyolcszor akkor sem fognak felvenni! Tedd masba az energiád! És ne nézd meg sem még ezeknek az egyszerű feltételeknek sem feleltél meg még ezt az állást sem sikerült nyerned! Nézz magadba picit, mielőtt a hirdetőket, meg munkahelyeket így leírsz, kicsit soknak képzeled magad aztán kiderül, hogy egy számítógépet sem tudsz normálisan kezelni!
Udv : HR-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!