Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik azok a szakmák amiket...

Mik azok a szakmák amiket nagyon gyorsan meg lehet tanulni mégis értékesek mert csak kevesen hajlandóak rá?

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 18:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
Manualis/automata teszteles. Sokan nem tudjak de a belepo szint nagyon alacsonyan van, es par ev utan a receuiterek cegrol cegre hordoznak
2022. aug. 28. 18:07
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Hullamosó
2022. aug. 28. 18:26
 3/20 A kérdező kommentje:
1 szoftvertesztelésre gondolsz? És hogy kezdjek bele ebbe a nulláról? Nem teljesen nulláról mert azért nem költő vagyok ha nem real, van fogalmam matematikáról alapszinten a programozásról is de munka szinten egyikről se.
2022. aug. 28. 18:29
 4/20 anonim ***** válasza:
0%

Erre én is kíváncsi vagyok.

Ha igaz, remélem megerősítik vagy megcáfolják:

“…minimalis adatbazis ismeret es istqb alapok ismerete + 1-2 test management system + jira ismerete boven eleg kene legyen. Youtubeon tesztelo intrju kerdeseket beirod es azokat betanulod mint a miatyankot es elmesz egy csomo inerjuta budapesten 100 szazalek hogy egy honapon belul talasz munkat.”

2022. aug. 28. 18:49
 5/20 A kérdező kommentje:
Az a baj ezeket seemnnire nem ismerem. Nulláról mennyi idő megtanulni a minimális szintet?
2022. aug. 28. 19:00
 6/20 A kérdező kommentje:
Ilyet amúgy alvállalkozóként is lehet csinálni?
2022. aug. 28. 19:48
 7/20 anonim ***** válasza:
4 amit leirt az tok jo sztem, ennel tobb kezdesnek nem fog kelleni. Az egy honap kicsit eros kezdokent de nem lehetetlen.
2022. aug. 28. 19:52
 8/20 anonim ***** válasza:

A manuális teszteléshez tényleg nem kell sok ész, főleg ha nem írsz teszteseteket és tesztdokumentációt sem, bár azzal együtt is csak a technical writer szintjén vagy fizuban. Nem is fizetik meg ezen a szinten, nyilván mert a biorobot kategória. 3 évig dolgoztam automatizált tesztelőként, a végére egész jó bérem volt (csak nem tetszett a munka). De az én munkaköröm inkább programozó volt, nem én teszteltem, hanem az, amit lefejlesztettem. A manuális tesztelőink kattintgattak a felületen az alapján, amit mi specifikáltunk nekik és amire az automata rendszert is felhúztuk. Pont azért vannak még manuális tesztelők, mert olcsó munkaerő, sokszor olcsóbb, mint lerakni az alapköveit egy automata szettnek és azt toldozgatni feleannyi emberrel. Bruttó 300-400 körül lehet vele kb keresni.

Nem értem, miért hiszik emberek, hogy csak azért, mert valami IT, te majd pénzt fogsz vele szarni automatikusan.

2022. aug. 29. 00:29
 9/20 anonim ***** válasza:

"Sokan nem tudjak de a belepo szint nagyon alacsonyan van"

Nem is fizetik meg, es eleg komoly IT-affinitas kell, hogy feljebb tudj lepni.

2022. aug. 29. 07:07
 10/20 A kérdező kommentje:
azért a 100 000 közmunkás pénzhez képest a 400 az nagyon durva. Tényleg csak azért nem mennek el annyiért dolgozni mert nem is tudnak róla? Mondjuk én se nagyon tudtam róla hallottam innen onnan ezt azt de nem tudtam (most se tudom) hogy a semmiből hova merre kell elindulni. És mondjuk a 400bol 600 akkor nagyon nehezen lesz?
2022. aug. 29. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!