Csak engem zavar, hogy a munkáltatók nem hajlandóak fizetni?
Adott egy vevőügyfélszolgálati munkakör. Idegennyelv ismerete nem elvárt, de jó ha van (nyelvi pótlékot nem fizetnek, de ha kell használd...)
Próbaidő alatt nettó 180. utána nettó 200. A mai árak mellett hol jók ezek a fizetések? És mikor mondják a home office-t, akkor mondom, hogy akkor sem éri ez meg. Budapestről beszélünk
Jól érzem, hogy lehúzás vagy nekem nagyok az elvárásaim?
Miert fizetne ha a helyedre barmikor kap mas embert napokon belul?
Szerezz piackepes tudast, kepezd magad ki valamibol es akkor amikor mar nem leszel ennyire gyorsan potolhato sokkal jobb fizeteseket kerhetsz.
Csak azert hogy boldog legy senki se fog neked sokat fizetni ...
- Konkrétan semmilyen képzettséget nem igényel
- Behívnak az utcáról egy embert aztán "betanulja" 30 perc alatt. Ha nehéz felfogású akkor 50 perc alatt
- Nettó 200-ért is sorban állnak az emberek ezekre a helyekre akiknek büdös mondjuk egy gyári meló 60al többért
- Ha te nem vállalod ennyiért akkor majd más fogja vállalni
- 70 ezerrel többet fizet a minimálbérnél, minimálmunkáért cserébe
- HO lehetőség
Nekem ezek az érveim vannak a nettó 200 mellett. Most jöhetnek a te érveid
" Nettó 200-ért is sorban állnak az emberek ezekre a helyekre akiknek büdös mondjuk egy gyári meló 60al többért"
Egészségükre, de a közibe neki is ugyanannyiba kerül a kenyér, mint másnak.
Persze majd lehet idejönni rinyálni, hogy hó közepére mínuszban van.
"És én, mint munkáltató, azért adjak neki több fizetést, mert drága a kenyér? Nem az elvégzett munkáját kell megfizetnem?"
Lehet így gondolkodni, csak majd ne csodálkozzál, ha csak egy megváltozott munkaképességűt találsz, aki önálló munkavégzésre alkalmatlan lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!