Mit lépnél ha ez történne a munkahelyeden a főnököd pedig ezt reagálná?
Kisboltban dolgozom és ma megpróbált egy pasas kirabolni úgy hogy bejött a pultba, elkezdett löködödni és
gyomron ütött. Azért csak eddig jutott mert elkezdtem hangosan ordibálni vele és ettől elfutott. Az eset után szóltam a tulajnak aki annyit reagált hogy ő most ezzel mit csináljon és még annyit kérdezett hogy ugye nem adtam neki oda a bevételt. Persze se kamera se riasztó, semmi.
Le lehet ezt úgyis reagálni, hogy "Remélem nem esett semmi bajod, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Hívhatunk rendőrt, ha gondolod, 10 perc és ott vagyok." Közben gondolhat azt, amit csak akar, de azért kimondani, hogy "sz*arok rád, csak a bevétel legyen meg", az kemény.
Keresnék más állást és felmondanék amint lehet.
Én nem kockáztattam volna egy gyomrost, vigye a pénzt a rabló.. az nem az enyém.
Utána meg a rendőrséget hívtam volna először, majd aztán a főnököt.
Ilyen reakciója után a felmondásomat adtam volna át neki.
-Mit lépnél ha ez történne a munkahelyeden a főnököd pedig ezt reagálná?
"Az eset után szóltam a tulajnak aki annyit reagált hogy ő most ezzel mit csináljon és még annyit kérdezett hogy ugye nem adtam neki oda a bevételt."
A kérdésre reflektálva elmondtam volna a főnöknek, hogy mit csináljon ezzel, valamint azt is elmondtam volna hogy oda adtam-e a bevételt vagy sem a történtek kimenetele alapján.
" Az eset után szóltam a tulajnak aki annyit reagált hogy ő most ezzel mit csináljon és még annyit kérdezett hogy ugye nem adtam neki oda a bevételt. Persze se kamera se riasztó, semmi."
Nézz körbe a környéken, nincs a térfigyelő, vagy egyéb magánlakásra szerelt kamera.
Fizetésed után két nappal, fogd meg a teljes bevételt aztán rakd el, fejeld le az asztal sarkát majd értesítsd a tulajt, hogy visszajött a rabló, és most ő győzött.
A többit meg majd az őrszobán elregéled...
Ennyi! Karácsonyra meg betegállomány és élvezd a pénzt!
Nézz utána, hogy be vagy-e jelentve, mert az ilyen főnöknél esélyes. Vhol meg lehet nézni, én még nem néztem utána. Keress másik állást, minél hamarabb. Ha a rabló lelőtt volna, Te lennél a hibás. Ha elvitte volna a bevételt, akkor is.
A neten is lehet bejelentést tenni, gondolom a police oldalon. Írd le röviden, mi történt, a főnököt szapulni nem érdemes, de azt mindenképp, hogy Nálatok nincs kamera. Ha van a közelben, onnan tudják egy ideig, végig követni a nyomát. Ez a rabló a sikertelenség miatt nem fog felhagyni a rablással, ha tudsz vmilyen személyleírást, ruhát, megtalálhatják. Meg kell próbálni, a többi a rendőrség feladata.
Nekem egyszer a biciklimet lopták el kb. 6-7 éve, spirál lakat volt, hát, erős volt a rabló, elvitte. Én is kihívtam őket, be is kellett mennem, ettől függetlenül nem lett meg. Kamera volt a környéken, egy ideig tudták követni, de aztán nem. De legalább megpróbáltam.
5# Ha Veled történne hasonló, most már tudod, hogy mit kell(ene) tenned, megírtuk. Azt nem, amit Te írtál. Meg is haragudhatsz, de az ilyenek miatt tartunk ott sokszor, ahol, mint amit írtál.
14# ezt inkább ne javasold a kérdezőnek!
Ügyfélkapun tudja csak megnézni, ha lehívja a járulékadat kivonatot.
Google kihozza a linket, ha erre rákeresel, hogy járulékadat lekérdezés, de van applikáció is erre.
Miért ne? Az ilyen hozzáállású üzlettulaj megérdemli!
'Miért ne? Az ilyen hozzáállású üzlettulaj megérdemli!"
Te jól vagy, hogy ilyesmire buzdítod a kérdezőt?
A lehető legjoban!
De te miért parázol?
Szó hang nélkül bárki megcsinálná ezekután, aki nem egy muja...
Talán aláírtam bárhol is valamit, hogy "büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem" ?
Na látod, hogy nem, innentől szabad véleménnyilvánítás van! Mondani, írni lehet bármit!
Szerencsére még nem tartunk észak korea szintjén...
Egyébként sem vagyok egy terészanya típus a végtelenségig, de aki reménytelenül tajgetosz szindrómás, vagy darwin díjjas, az igenis megérdemli!
Aggódom, hogy valami nincs rendben veled 14-es, 16-os válaszoló!
Nem kell ahhoz Teréz anya típusnak lenni, hogy felelősségteljesen gondolkodjunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!