Mit lépnél ha ez történne a munkahelyeden a főnököd pedig ezt reagálná?
Kisboltban dolgozom és ma megpróbált egy pasas kirabolni úgy hogy bejött a pultba, elkezdett löködödni és
gyomron ütött. Azért csak eddig jutott mert elkezdtem hangosan ordibálni vele és ettől elfutott. Az eset után szóltam a tulajnak aki annyit reagált hogy ő most ezzel mit csináljon és még annyit kérdezett hogy ugye nem adtam neki oda a bevételt. Persze se kamera se riasztó, semmi.
felesleges a rendőr felvétel nélkül nem fognak érdembe vele foglalkozni, ellenbe ha ilyen a mentalitása a túlajnak ezért ki is rughatja a kérdezőt hogy engedélye nélkül rendőrt hivott
kamera felszerelés meg nem az alkalmazott dolga
#5 garázdaság és rablási kísérlet esetén rendőrt hív, ezért kirúghatja a tulaj? Ezt ugye te se gondoltad komolyan? :)
Jó kis munkaügyi per lenne belőle, munka nélkül megkapná az x havi fizetését, ami a per végéig eltelt.
A szajaba.
Egyebkent a kisbolt tulajok a legnagyobb trogerek.
Nem dolgoznek maszeknak.
Nem fizet ki.
"Mit lépnél ha ez történne a munkahelyeden a főnököd pedig ezt reagálná?"
Nyilván maradék, ha nincs más, de a főnök előttem emberileg egy nagy senki lenne onanntól kezdve és persze így is állnék hozzá a javai megvédéséhez. Amint lehet, dobbantanék. Első sorban nem a támadás miatt, hanem a főnök érzéketlensége miatt. Az ilyentől semmi jót nem várhatsz a továbbiakban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!