Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel dolgozni?

Miért nem vesznek fel dolgozni?

Figyelt kérdés

Mindig csak elutasítasokat kapok. Nincs protekciom. Önéletrajzom hibátlan.

31 éves férfi vagyok munkám megszűnt féléve és nincs már tartalékom. Sehova sem vesznek fel. Dolgozni akarok és pénzt keresni.

2023. okt. 17. 19:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
18-as: igen van. Targoncás jogsim is megvan. Egész egyszerűen raktárban nem akarok dolgozni a sok hu..lye mellett. Már dolgoztam régebben. Én embereket irányítottam vállalkozásban csináltam a kontiszedeseket mindig más helyen. Tehát nem csak egy fix hely volt. És szabad voltam. Nem kellett bent lennem egy helyen napi 8 órát.
2023. okt. 20. 18:55
 22/26 anonim ***** válasza:
31 évesen egyáltalán nem lennél elkésve az egyetemmel, sokan ennél sokkal idősebben is tanulnak levelezőn. Ha viszont nem akarsz tanulni, akkor az igényekből kicsit lejjebb kell adnod, és elvállalni akár olyat is, amire eddig nemet mondtál volna.
2023. okt. 21. 09:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Mekiben mindig keresnek szakkrumplisütőt
2023. okt. 22. 01:25
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem az egyetem a lényeg. Hanem az hogy ha én kirándulók valami új szakmát megint kezdo leszek. És hol fognak alkalmazni kezdoket ennyi idősen pláne. Nagyon levagyok maradva.
2023. okt. 22. 08:15
 25/26 anonim ***** válasza:
Úgy beszélsz mintha valami nyugdíjas lennél. 31 vagy ember, előtted még az élet.
2023. okt. 24. 01:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Csak szólok sokan 35-40+ évesen diplomáznak le vagy szereznek szakmát.
2023. okt. 24. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!