Miért nem vesznek fel dolgozni?
Figyelt kérdés
Mindig csak elutasítasokat kapok. Nincs protekciom. Önéletrajzom hibátlan.
31 éves férfi vagyok munkám megszűnt féléve és nincs már tartalékom. Sehova sem vesznek fel. Dolgozni akarok és pénzt keresni.
2023. okt. 17. 19:07
2/26 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz.
Merre laksz?
4/26 anonim válasza:
Munkaerőközvetítőknél keress alkalmi munkát, szerintem ez van jelenleg, semmi más. Majd ha ez se lesz akkor lesz igazi szívás, addig kell bedolgoznuni magunkat kulimunkásnak. Munkanélküli segélyt igénybe vetted már?
5/26 anonim válasza:
oszt milyen végzetséged van te gyerek?
6/26 anonim válasza:
31 evesen gondolom boven medior / senior pozikat tudsz betolteni. Ha nem kapsz legalabb havi 10-15 megkeresest recruiterektol, akkor a Linkedin profilodat kellene atnezni. De ennyi idosen akar contractor vonalon is elkezdhetsz mocorogni.
7/26 anonim válasza:
Nem tudom, a 6-osnak van-e arról bármi tudomása (vagy akár csak halvány gyanúja), hogy léteznek kétkezi munkások is...
8/26 anonim válasza:
Nyugi, nem csak arról nincs, hanem arról se, hogy IT-data-pénzügy vonalon, ahol egyáltalán lehetséges, sem csak full stack engineer-ek léteznek, akik számára reális a kontraktorkodás.
Már amennyiben reális személyről van szó az ő esetében, és nem egy karakterről, akit már el is neveztünk Full Stack burkolónak.
Mindjárt jön a Forekszes is, aki már rég nem kontraktorkodna, csakis a kriptón duplázná a megtakarításait ;D
9/26 anonim válasza:
Mert nincs piacképes tudásod.
Megoldás, hogy képezd magad tovább.
10/26 anonim válasza:
Ny mon vagy Budapesten vannak olyan gyári vagy epìtőipari melók ami mellé szállás is jár. Ha meg vagy szorulva akkor viszonylag gyorsan lehet kezdeni ahova tényleg kell a munkaerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!