Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel dolgozni?

Miért nem vesznek fel dolgozni?

Figyelt kérdés

Mindig csak elutasítasokat kapok. Nincs protekciom. Önéletrajzom hibátlan.

31 éves férfi vagyok munkám megszűnt féléve és nincs már tartalékom. Sehova sem vesznek fel. Dolgozni akarok és pénzt keresni.

2023. okt. 17. 19:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Hosszabb távon ha talpra állsz estin érdemes valami keresettebb szakmát elsajátìtani. Mert ha fél éve keresel akkor valószínűleg sok ember keres azon a területen ahol te is..
2023. okt. 18. 05:55
 12/26 anonim ***** válasza:
44%
Mellettem lévő pékségbe hónapok óta keresnek munkaerőt. Írj rám, és beajánlak!
2023. okt. 18. 06:57
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
magasra helyezed a lecet de nincs mogotte semmi. ez eleg tipikus helyzet , semmi rendkivulit nem irtal
2023. okt. 18. 19:09
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
Hol keresel állást, milyen kompetenciákkal és elvárásokkal? Talán ha ezeket megválaszolod tudunk is segíteni.
2023. okt. 18. 21:07
 15/26 A kérdező kommentje:

Nincsenek kompetenciak. Több éven keresztül konténer szedéseket csináltam mint vállalkozó különböző logisztikai cégeknek nyújtottunk ilyen szolgáltatást. És jól is ment. És még csak végzettség sem kellett hozzá. De nem mellette nem volt nagyon idom tanulni.

Megszivatott idén egy cég akivel hosszútávú megbízásom lett volna, szerződés is alá lett írva meg munka is volt. Erre nyáron azt mondják hogy már nem jön hozzájuk több kamion így nincs szükség a munkánkra. És miattuk buktam így 4 másik megbízást.

És így semmi megbízás meg munka nincs. A pénzem meg ami volt az már nincs meg. Szüleim nem gazdagok.

Én ezzel az egész vállalkozással profitkent megkerestem a nettó 700 ezret átlagban egy hónapban ami nem volt túl sok de szerettem a munkát és ebből állom az albimat, a mindennap megélhetésemet.

Jelenleg 3 hónapja nincs semmi. Önéletrajzomra nem válaszolnak.

És nincs pénzem. Miből fogom így fizetni az albérletet? Haza nem mehetek. Nem szeretnék menni. Szerettem itt lakni ahol lakók. Szerettem a munkámat is.

2023. okt. 18. 21:28
 16/26 A kérdező kommentje:
Amúgy a végzettségem kereskedelem és marketing diploma. De nem dolgoztam benne. És nem is nagyon beszélek folyékonyan angolul.
2023. okt. 18. 21:38
 17/26 anonim ***** válasza:
85%

Semmid sincs, sem értékelhető munkatapasztalat sem végzettség.

Ezért nem vesznek fel.

Havi 700ból hogyan nem tudtál félrerakni, hogy 3 hónap után ne dögölj éhen?

2023. okt. 18. 23:10
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Ha konténer szedéseket csináltál akkor valami gepkezelői papirod / tudásod van nem? Lehet, hogy ilyen irányban próbálkoznék. Ha ültél nagy gépeken mar és vigyáztál rá, akkor már könnyebben ültetnek rá akármi másra amire betanulhatsz.
2023. okt. 19. 06:12
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
majd ha elvegzel a Corvinuson egy penzugymatematikai mestert akkor majd nem kell feltenned ilyen vagy ehhez hasonlo kerdeseket.
2023. okt. 19. 20:38
 20/26 A kérdező kommentje:
Ez így igaz. Csak nem mindenki képes egyetemre. Pláne ennyi idősen. ;) nem baj akkor marad az öngyilkosság.
2023. okt. 20. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!