Ha toronydarun szeretnék dolgozni ahhoz milyen szaktanfolyamokat kell elvégezni, milyen eü kritériumok vannak és van valós elhelyezkedési lehetőség?
Tudom, hogy későn írok.
De az én tapasztalataim alapján csak akkor vágj bele, ha van ismerős aki betud vinni egy céghez. 2019-ben szereztem meg a toronydarus papírom és azóta se tudtam egy percet sem dolgozni a szakmában. Mindenhova a tapasztaltakat keresik. Pályakezdőként labdába se rúghatunk. 6 fő végzett a tanfolyamon senkinek sem lett munkája.
Volt olyan aki mikor meghallotta, hogy pályakezdő vagyok kiröhögött és kinyomta a telefont.
A mi szemszögünkből felesleges pénz pazarlás volt a tanfolyam.
Ha komolyan érdekel, akkor menj el ingyen, gyakornoknak. Aztán, ha jó vagy fogsz kapni hamar rendes fizetést... 😉
Ekkora f*szs*got. Persze majd az ember ingyen bérmentve dolgozik hónapokat.
+ha ingyen dolgozik bejelenteni sem tudják. Mindezt úgy, hogy egy elég veszélyes szakmában több száz tonnás gépet irányít
Akkor csak keseregj tovább, hogy milyen rossz az élet... 🤡
Senki nem kesergett. Le lett írva egy tapasztalat.
Erre írsz egy akkor életszerűtlen fa**ágot mint a ház🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!