Mi lenne a jó döntés ebben az esetben? (Szakmai gyakorlat letöltése vagy egy másik, jónak tűnő lehetőség elvállalása.)
Germanisztika szakon végeztem az egyetemen, pár évet dolgoztam főállású fordítóként, azonban az a munkám megszűnt, így más lehetőség után kellett néznem. Egy állami cégnél tudtam elhelyezkedni ügyfélszolgálati pozícióban, ebben a pozícióban semmiképp nem akarok már sokáig maradni.
Időközben elkezdtem egy pénzügy és számvitel felsőoktatási szakképzést, és a következő félévben már le kellene töltenem a szakmai gyakorlatomat, de nem találok olyan helyet, ahol ezt meg tudnám tenni. Igazából a mostani helyemen már csak azért vagyok, mert abban reménykedem, hogy cégen belül át tudok kerülni valamilyen könyveléssel kapcsolatos pozícióba, mert januárban lesz elvileg üresedés az egyik osztályon.
Most viszont jött egy jónak tűnő lehetőség, ahol a német nyelvtudásomat is tudnám hasznosítani marketing szövegíróként, emellett felszedhetnék magamra némi marketinges tudást, de bizonytalan vagyok, hogy ez megérne-e annyit, hogy a tanulmányaimhoz fontos szamai gyakorlatomat későbbre kelljen halasztani.
Fizetésben nincs olyan nagy különbség, az új helyen kicsit magasabb lenne a bérem, viszont nem lenne béren kívüli juttatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!