Ha egy állást nem írok be az önéletrajzba annak utána tudnak járni? Lehet baj belőle ha eltitkolom ? Kipróbálnék egy lehetőséget, viszont ha nem jön be akkor 1-2 hónap után lelépnék, és úgy tekintenék rá mintha meg sem történt volna. Bővebben lenn.
Szóval van egy egész korrekt önéletrajzom, az előző munkahelyem 1 éve ért véget, azóta a családi vállalkozásban dolgozom. Most hívtak egy állásra, viszonylag jó a fizetés, viszont elmennék, megpróbálnám, és ha nem tetszik akkor lelépnék 1-2 hónap alatt, de nyílván ezt nem írnám bele sehova mert ez nem szimpatikus semelyik munkáltatónak. Utána tudnak járrni? Kilépő papírok megvannak az előző munkahelyemről, meg a családi vállalkozásban, a KFT-ben is benne vagyok mint tag, ezeket tudom igazolni.
Egyébként mérnöki végzettségem van, ez amire most lehetőségem lenne egy délelőttös, 6-14 óráig tartó munkaviszony egy gyártó üzemben, műszakvezetői pozíció, plusz gyártási folyamatokat is jó ha magas szinten tudja a műszakvezető ezért kérnek mérnöki végzettséget.
Csak én félek, mert sohasem bántam még emberekkel, nem volt még az hogy valakinek "parancsolnom" kell, valaki a beosztottam, vezetni kell az embereket, ráadásul gondolom van is pár "nagyszájú" munkás is ilyen üzemben, szóval nem tudom mennyire edzett erre az én lelkem, alap esetben nem szeretek utasítgatni senkit, itt viszont gondolom azért vannak olyan szituációk amikor muszály, emiatt nem vagyok biztos magamban hogy tudnám csinálni, de kipróbálnám szívesen.
Alapvetően nem fognak és nem is tudnak utána járni, illetve nem is extra dolog egy ilyet kihagyni a CV-ből, azzal együtt sem, hogy egyáltalán nem ritka egy-egy ilyen botlás.
Viszont bizonyos helyeken (pl. pénzügyi, katonai vagy állami kötődésű cégeknél) van háttér ellenőrzés, ahol az összes munkahelyet meg kell adni az elmúlt X évből.
Ott ha elhallgatsz egy helyet, komoly következményei lehetnek.
A CV-t mindig at adott állásra szabod...
Egyébként tök felesleges kihagyni, vezetői ambíciók stb, nem feltétlenül néz ki olyan rosszul egy próbálkozás. Ha 3-4 van egymás után, az már kérdéses inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!