Mit dolgozzak hogyha elvesztettem a munkámat?
Figyelt kérdés
Nettó 600 ezret kerestem. Ebből fizettem az albérletet havi 170 ezer Ft, kaja havi 140 ezer Ft körül. Hitel tartozás havi 145 ezer Ft. És egyéb szükséges dolgok havi szinten.
Nincs tartalékom. A szüleim nem segítenek, nekik sincs, szüleimnel már nem lakhatók.
Végzettségem kereskedelem és marketing területén alap diploma, de nincs nyelvtudasom. Eddig egy üzletben dolgoztam részleg vezetőként.
De megszűnt a munkaviszonyom június ota, küldözgetem az önéletrajzomat de hiába. Sehonnan semmi. Nekem pedig kell ennyi fizetés.
Október végén teljesen elfogy a tartalékom is amit régen gyűjtöttem.
Tudtok segíteni? Nagyon fontos hogy találjak munkát ennyi fizuert két héten belül.
30/f
2023. okt. 11. 18:56
11/18 anonim válasza:
Régebben én is kértem itt segítséget, aztán jött is privát üzenet gyáraktól, szóval miért ne tudnának segíteni neki?!
12/18 anonim válasza:
Helló, itt a gyár. Jönnél dolgozni hozzánk?
13/18 anonim válasza:
Ez nem igy működik, hogy te most nettó 600-as fizut akarsz és meg is kapod. A régi helyen csak mákod volt, részleg vezető nem nagy eresztés, nyelvtudás nélkül meg főleg.
14/18 anonim válasza:
Bármelyik gyárba felvesznek betanított melósnak. Igaz, hogy unalmas és éjjel is dolgozni kell, de a nettó 400 megvan.
15/18 A kérdező kommentje:
Szívbeteg vagyok. Nem dolgozhatok éjjel. Csak normális munkaidőben. Gyár az kilove. Különben már rég mentem volna.
2023. okt. 12. 20:56
16/18 anonim válasza:
Amikor már nem lesz mit enned sem, rájössz, hogy a nullánál minden több. Persze átmenetileg, amíg nem találsz jobbat.
17/18 anonim válasza:
Pont hogy nem több, mert engem az állandó éjszakai munka , teletűzdelt túlóràval annyira kikészített, hogy képtelen vagyok a munkára.
18/18 anonim válasza:
Nem a több műszakra vonatkozott a válaszom, azt én sem tudnám csinálni eü okok miatt. Általánosan értettem, hogy átmenetileg kevesebb fizetésért is el kell menni dolgozni, mert a nullából tényleg kenyeret sem lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!