Hogyan dolgozzam fel hogy elvesztettem a kutyamat?
Nekem a 18 éves kutyámat kellett elaltatni, ugyanez volt, rohamok, egyre sűrűbben és végül már nem is ismert meg. Bár nála belsőszervi rendellenességek okozták a rohamokat.
Borzalmas érzés, tudom. Az embernek bűntudata van, hogy ezt meg azt jobban csinálhatta volna, többet foglalkozhatott volna vele meg ilyenek.
1 évig szerető otthona és gazdája volt a kutyusnak. Sok kutyának ez sose adatik meg. Gondolj erre mindig :) És én is javaslom egy másik kutyus beszerzését, lehetőleg menhelyről, sintértelepről.
Nekem gyönyörű, fajtatiszta volt az első kutyám (aki olyan sokáig élt), imádtam. Aztán amikor el kellett altatni pár napra rá kihoztam a helyi sintértelepről egy esélytelen típusú keveréket. Fekete és egyáltalán nem egy szép kutya, beteg is volt sokáig. Baromi sokat segített, hogy átlendüljek a gyászos időszakon, mert állandóan ápolni kellett és tanítani, mert semmit nem tudott, a kis energiavámpír minden más :)
eh, elküldte :D
Szóval semmi másra nem maradt mellette időm gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!