Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de elvesztettem önmagam. Hogy dolgozzam fel a dolgokat, az érzéseim?
Fú.. nem is tudom hogy mondjam.
Tudod én elhiszem, hogy sokszor megbántottak, sokszor kicsesztek veled meg tényleg le se szarnak. Át érzem a helyzetet hisz velem is ez ment nagyon sokáig, viszont én lány vagyok. Viszont talán bele kéne gondolnod abba, hogy lehet, hogy van egy aprócska dolog amit nem vettél észre magadon, amin talán meg kéne próbálni változtatni. Nekem is volt és tényleg annyira apró, hogy észre sem vettem volna ha nem történik egy-két dolog.
Mégis hogy dolgozd fel? Élj, élj, élj. Örülj olyan apró dolgoknak amik csak egy pillanatra is képesek elfeledtetni veled az élet bántalmait. Miután rájössz, mennyi ilyen dolog van, sokkal szebbnek fogod látni az életedet. Persze most azt gondolod, hogy ó dehogy... Én is ezt mondtam, de ma már egy fokkal minden könnyebb. :)
Azért kell minél többet :) Menni fog. Vagy tudod mit?
Fogj egy jó könyvet, zenét, filmet.. akármi ami boldoggá tesz és add magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!