Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy elvesztettem a munkám?

Figyelt kérdés
Direkt nem írom,hogy kirúgtak, mert nem ez történt, de elálltak a szerzôdéstôl. Már hónapok óta egy helyen dolgoztam, ahová közvetítô által kerültem. Nekem ez álommunkává vàlt, a szakterületen már többéves gyakorlatom van. A miliô, a munkakör, minden tökéletes volt ott számomra. Keményen dolgoztam, és többször is kifejezte a vezetôség elégedettségét. (Kollégáim is, szinte ódákat zengtek rólam) Végül szerzôdést ajánlottak, Ami a szünet után kezdôdött volna. Ez egy iskola, most pedig otthon vagyok. Erre ma derült égbôl villámcsapásként ért a hír, hogy kovid miatti leépítések következtében nincs többé szükségük külsôsökre, minden feladatot házon belül osztanak fel ezentúl. Nem bírok ezen túllépni, mi történhetett? Tényleg ez lehetett az ok? Már úgy készültem, hogy itt maradok, más biztos állásokat utasítottam el emiatt.
2021. ápr. 9. 00:39
 1/4 anonim válasza:
15%
Úgy hogy nem nyavajogsz,hanem keresel másikat!
2021. ápr. 9. 02:04
 2/4 anonim válasza:
88%

1.na látom itt vagy megint a kamu kérdésed után ez a stílus magáért beszél!

a kérdező gondolom nem ilyen válaszra számít!

Kérdező tudom nem könnyű de túl kell lépni rajta és egyből állásokat kersni mert covid miatt ismét nehéz találni. Feletsjd el, és koncentrálj az ujabb munkára. Hajrá!

2021. ápr. 9. 03:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a COVID sokak munkáját érintette, engem is leépítettek tavaly ilyenkor. Biztos vagyok benne, hogyha mindenhonnan pozitív visszajelzést kaptál, szívvel-lélekkel csináltad, akkor tényleg ez az oka. Sajnálom, hogy ez történt, de én is azt tudom mondani, hogy gyorsan állj neki állást keresni, mert én is fél évig nézegettem, mire találtam valamit.

Viszont a tanácsom az, hogy reménykedve állj a helyzethez, mert nekem például most egy olyan állást sikerült találnom, ahol sokkal normálisabb a vezetőm és a kollégáim, sokkal kevesebb a nyomás rajtam.

2021. ápr. 10. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok van, mert azóta se találtam semmit, de nincs is kedvem pl interjúzni mert egész nap csak bőgni tudnék. Írtam, hogy a munka és a miliő is kiváló volt, nem reménykedem, mert sok helyen dolgoztam, eddig itt voltak a legnormálisabbak az emberek..
2021. ápr. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!