Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sikerül ennyit beosztani?

Sikerül ennyit beosztani?

Figyelt kérdés
Be tudtok osztani egy hónapban 200000 ft-ot kajára egy magatokra? Marad belőle hónap végére pénz?
2023. okt. 10. 00:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Hat szűkösen de elég. Csak minden második nap jut kaviár az asztalra, de válság alatt nem lehet panaszkodni...
2023. okt. 10. 00:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Kétszázezer forint szerintem egyáltalán nem sok ilyen árak mellett!!
2023. okt. 10. 00:37
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudnék megélni belőle.
2023. okt. 10. 03:26
 4/14 krwkco ***** válasza:
69%

"... egy hónapban 200000 ft-ot kajára egymagatokra?"

Ha valaki alapanyagokat vásárol és maga főz, akkor elegendő. Ha megteheti, hogy visz magával ételt napközbenre.

Ha az ennivalóval együtt szolgáltatásokat is vásárol (vendéglő, meki, kávézó), akkor lehet kevés.

2023. okt. 10. 05:22
 5/14 anonim ***** válasza:
10%
Egy emberre kajára szerintem elég.De csak kajára.Én már ku..vára ideges vagyok ezektől az áraktol.Minden olyan árban van,mint külföldön,a fizetés meg a béka se....e alatt.Na élj meg!
2023. okt. 10. 06:58
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem elég. Ha heti kétszer bevásárolsz 15 ezerért, az havi 120 ezer. Ez bőven elég élelmiszerre + háztartási szerekre. Szórakozásra, ruházatra, étteremre havi 30 ezer, bérletre havi 10 ezer. Marad 40 ezer, amit félre tudsz rakni.
2023. okt. 10. 08:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hat aki 200k-t költ kajára egy hónapban az kb minden második nap étterembe jár legalább.

Kedvedért megnézem a buriben 2500ért kapsz 2 burgert krumplival meg ücsivel, naponta kétszer megeszed azt minden nap még csak 150knál jársz.

De egy átlag nem fog ilyen pazarlóan étkezni, szal ha te 200kból nem jössz ki akkor valamit nagyon elqrsz. Aki meg napi szinten megy mekibe az akkor teremtse elő a luxusra a pénzt.

2023. okt. 10. 10:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Szűkösen, de kilehet belőle jönni. Gondolom otthon laksz, mert ennyi pénzből albérlet szóba se jöhet. Ha tudsz bánni a pénzzel, spórolni, akkor igen kilehet belőle jönni. De jövőt építeni, aszt biztos nem fogsz belőle!
2023. okt. 10. 10:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha nem kell lakhatásra elXurni a nagy részét, akkor egymagamra igen. Viszont gyereket nevelni, családot fenntartani ennyiből esélytelen.
2023. okt. 10. 11:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Ennyi marad a kajára tisztán általában, de van amikor édesanyámnak adok még belőle, mert egyszerűen tényleg nagyon drága az étel......400at keresek, de abból anyunak adom a 120at mindig, meg ugye segítem még ha el fogy a pénz, sajnos így nem tudok félre tenni. 4-en vagyunk, fát is kellett hozatni..
2023. okt. 10. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!