Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik nappal járnak mesterképzé...

Akik nappal járnak mesterképzésre - dolgoztok mellette? Hogyan sikerül beosztani az időt?

Figyelt kérdés
Most végeztem alapszakon, a választott szakomat és specializációt csak nappali munkarendben tudnám tanulni... De muszáj dolgoznom, mert már egyedül lakok, és a szüleim sem tudnak támogatni. Lehet kérni egyéni tanrendet, vagy ti hogyan osztjátok be az időtöket? Esetleg ilyen nehéz pénzügyi helyzetemben ne is gondolkodjak a mesteren?
2012. máj. 3. 11:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyéni tanrendet általában nem adnak amiatt, hogy dolgoznod kell.

Esetleg meg kell próbálnod olyan munkát találni, ami rugalmas beosztású, vagy nem teljes munkaidős állás, ahol meg lehet beszélni, hogy bizonyos napokon egyetemre jársz.

Én egyetemista koromban egyébként magántanításból éltem. Nem tudom, mit tanulsz, de ha van olyan tárgy, amit tudnál tanítani, akkor messze a legjobb óradíjat kapod ezzel. Én matekot tanítottam. Mindig volt elég tanítványom.

2012. máj. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!