Szerintetek jó munkahely az ahol 1 sima érettségivel 350 400 nettó között viszek haza ?
Bejelentett 3 szakos meló de igazából nekünk csak felugyelni kell konkrétan filmet nézek zenét hallgatok sorozatozok 8 bol 7 órát kb .
Fizikai munka ritka csak adminisztralni kell .meg szivatyukat kezelni mennyiségeket ellenőrizni adott esetben korrigálni.
Műszaki hiba esetén telefonalgatni az illetékeseknek..
Szakmám nincs csak egy targis papírom meg egy b jogsim
Diploma és szakma nélkül szerintem nem rossz ez a munkahely.vagy lenne jobb szerintetek ?
Nekem is folyamatos muszak szóval hétvégén is itt vagyok. de maga a munka nagyon laza csak itt kell lenni.
Igazából mivel egyedül vagyok egy külön helységben alvason és pialason kívül mindent lehet .
50 e kapnék többet de gurizni kéne nem váltanak 100 e már igen de itthon nemfognak adni 500 nettó túlóra nélkül úgy hogy nincs szakmad és be vagy jelentve szerintem.
Kulfold más tészta de nincs nyelvtudasom.valami betanitott munka kéne vagy targoncazni. van 5 év targis tapasztalatom az szerintem külföldön is menne csak adminisztralni ne kelljen németül.
Egy betanitott melós mondjuk olyan 2000 e kap ?
Targoncas gondolom kicsit több.
Ha bírnám az emberek és tudnék lenni szallon akor talán megeri de így bérelni lakast drága odakint .ingazni jobb lenne .
Van ismerősöm a Győri Audi gyárban egyedül ott van olyan hogy sima sori dolgozó 500 e nettó vissz haza túlóra nélkül plusz negyed évente kapnak valami nagy bónuszt
Azon agyaltam sokáig de nekem 1 óra oda 1 óra vissza az ingazas és ott az sori munka!
Rövid ideig lehetne csinálni de úgy vagyok vele jobb egy hosszútávú munka.
átlag.
Én érettségivel 700k fölött viszek haza.
13#Akor biztos muszakvezeto vagy 10 20 éves tapasztalattal .
Vagy valamilyen kisebb főnök vagy tévedek?
sok helyen idővel felmegy a béred nálunk mondjuk ilyen nincs.
Hány éve vagy? Mondjuk nem számít annyira. Tanulj nyelvet vagy szakmát, ha valóban ilyen laza ez a munka és ráérős akkor van időd rá.
Ettől függetlenül nem tudom, miért lettem lepontozva (#5) ez betanított munka…
Jó fizetés ilyen végzettséggel persze, de azt is nézd, hogy a műszakolás pár év alatt tönkre fog tenni.
Nekem már nincs az a pénz, amiért újra több műszakban dolgoznék. Inkább csak nappal dolgozom, nekem az egészségem többet ér. (25 vagyok)
15# lassan 2 éve vagyok itt.betanitott munka de kell hozzá egy 1 hónapos munkahelyi tanfolyam rendes vizsgával a végén.
Alapvetően 8 alt is elég csak a házi vizsgát le kell tenni.
Nálunk is van elvandorlas de nem jellemzo hogy ujjak elmennek inkább a régi dolgozok.
18# nyáron vettek fel egy csoportot most jelenleg nincs az én poziciomhoz.
Mérnököket és villanyszerelot IT embereket .mindig keresnek.
De a mi pozíciónkra nem.
Meg annyi hogy itt nagyon ritka a tuloraztatas úgy van megoldva a beosztás hogy vannak tartalék műszakok mikor 2 szak van bent egyszere amire rendes fizu jár de ha te vagy tartalék tényleg nem csinálsz semmit.
Csak ha pl valaki lebetegszik délután vagy éjszaka akor át vagy irányítva oda ahol hiány van ezekről a tartalék napokrol.
1 éves keretmunkaido van és lehet úgy szabizni hogy nem a rendes fizetet szabidat használod hanem pihenő napot iratsz és év végéig ledolgozod az így keletkezett- órát.
Szerintem ez a fajta hozzáallas is elég jó.
Fizu lehetne több.meg a feladat változatosabb ez a rossz pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!