Milyen munkát vállalnátok?
Figyelt kérdés
Lenne egy sima érettségitek, és ennyi.
Minek állnátok?
2023. szept. 27. 11:54
2/9 anonim válasza:
Gyakoris válasz: Én a NASA szagtanácsadója vagyok éretcséjgivel, havi 7,5 milijóé. (Majd jönnek az ilyen kamu válaszok a sok nyomoréktól, figyeld meg!)
Valóság: Szakma, vagy legalább B jogsi nélkül...
- postás
- portás
- futár
- takarító
- ...
ÉN, ha a korom és az eü. állapotom engedné, akkor rendőrnek mennék.
3/9 anonim válasza:
gyár, raktáros, árufeltöltő, esetleg valami callcenter
4/9 anonim válasza:
Tovább tanulnék, mert szakma vagy diploma nélkül sose lesz normális megtakarítás. Addig pedig diákmunka, ha van rá lehetőség, akkor tanulmányaimhoz releváns pozícióban, ha nincs, akkor bármi más.
6/9 anonim válasza:
Full stack fejleszto kurzust vegigseggelnem a helyedben. Ha elmesz valami nulla hozzaadott ertekkel biro, it-n kivuli munkara akkor 1 ev, 5 ev, 10 ev mulva is itt fogsz tartani.
7/9 anonim válasza:
Tűzoltóság/rendőrség/hadsereg
Amíg fiatal vagyok jó testtel addig mellékállásban hímringyó is lennék, azzal gyorsan lehet nyugdíjkiegészítésre való tőkét felhalmozni.
8/9 anonim válasza:
Én programozónak mentem. Nem kérték sehol a diplomát, csak a tudást nézték.
9/9 anonim válasza:
Attól függ mihez értesz.
Szoftverfejlesztőnek mentem, barátnőm idegen nyelvű ügyfélszolgálaton dolgozik és csak érettségijeink vannak.
Ugyanannál a cégnél, mindkettőnkkel tesztet írattak felvételkor, papírt nem kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!