Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért hívtak fel, de nem...

Miért hívtak fel, de nem hívtak be állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra(kisvárosi kisbolt), kaptam is egy hívást felőlük. Kérdeztek pár kérdést, pár infót rólam ilyenek. Végén mondták majd visszajeleznek. Ez a hívás mit jelentsen?
2023. okt. 2. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Például nagyon értetetlen vagy, ezt én is leszűrtem a kérdésed és kommentjeid alapján.
2023. okt. 3. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírásod is pocsék, gondolom a telefonbeszélgetés alatt sem voltál túl választékos.
2023. okt. 3. 20:50
 13/14 A kérdező kommentje:
behívtak interjúra
2023. okt. 4. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:

A legtöbbször nem az a lényeg, hogy értesz -e az adott munkához, hanem, hogy lehet-e, ill. mennyire lehet veled együtt dolgozni.

Ezt pedig pont nem a szakmai, hanem a személyiségedre vonatkozó kérdésekből lehet leszűrni...

Ha emberileg bejössz, úgyis betanítanak... úgy, ahogy nekik jó (nagy ívben tesznek a gyakorlatodra..)

2023. okt. 8. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!