Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha állásinterjún azt mondták...

Ha állásinterjún azt mondták hogy a héten értesítenek felvesznek e de nem hívtak, jövőhéten hívhatnak még?

Figyelt kérdés
Szerdán volt az interjú
2023. júl. 14. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Evek mulva is hivhatnak, csak minimalis ra az esely.
2023. júl. 14. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Hívhatnak (de nem fognak)
2023. júl. 14. 13:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért olyan biztos az?
2023. júl. 14. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Még hívhatnak, de én 2 hét után elengedném, ha addig sincs semmi.
2023. júl. 14. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Mert

1) ha kellettél volna nekik akkor minél előbb hívnak, hogy nehogy más ajánlatot elfogadj közben

2) ez rájuk nézve rossz fényt vet, ha megígérik azt hogy ezen a héten szólnak és nem teszik, csak a jövő héten így a munkavállalóban már az első pillanattól felmerül hogy egy szavahihetetlen cég, akik csak ígérgetnek... sok embernél ez már red flag, hogy nem tartják be a szavukat akár a visszajelzéssel kapcsolatban és alá sem írják a szerződést ezek után, mert ha ennyire nem lehet megbízni a szavukban akkor mi lesz később? Ezek után én sem mennék ilyen helyre ahol megígérnek valamit és nem úgy történik. Vagy ne mondja azt hogy a héten jeleznek, vagy ha igen az úgy történjen, különben nem vagyok kíváncsi rájuk

2023. júl. 14. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Valószínűleg nem téged választottak.
2023. júl. 14. 14:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyen rövid idő alatt simán előfordulhat, hogy nem sikerült leülni a főnökkel beszélni, nincs meg egy jóváhagyás, vagy hasonló. Nyár van, senki sem siet. Adj még nyugodtan egy hetet nekik, de ettől még keress munkát tovább, mert simán lehet, hogy valóban nem téged választottak
2023. júl. 14. 15:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Többször mondták már interjú végén, hogy mindenképp hívni fognak x ideig, akár rám esik a választás akár nem, egyik se hívott soha. Egynél volt annyi, hogy rá pár hétre küldtek egy e-mail-t.
2023. júl. 14. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem még olyan is volt, hogy a HR-es megadta a nevét meg egy telószámot, hogy ó, ha bármi kérdésem van, hívjam nyugodtan, de nem hallottam soha felőlük 😂. Megy úgy 10-ből 9 hely más választ szintén.
2023. júl. 19. 15:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hát igen. F@sztarisznya munkáltatók.

Annyi gerinc már nincs bennük, hogy hívjanak akkor is, ha nem kellesz nekik, mert qurvára kellemetlen közölni a visszautasítást, így ezt inkább elkerülik és az "azzal szólunk, hogy nem szólunk" - technikát alkamazzák.

A cifrafosás kapja el őket!

De valószínűleg nem téged választottak.

2023. júl. 31. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!