Hívták McDonald's ből állásinterjra miért tegezik már telefonba az embert McDonald's toborzó? 24èves vagyok!
Örülj neki, sokkal kínosabb amikor a 4. kör után is viszláttal köszön el nem csak a leendő 50-es főnököd, de még a nálad fiatalabb recruiter is.
A faszit konkrétan letegeztem a 2. körben, utána jöttem rá hogy hoppá bocsi 🤣 A kiscsajnak meg ha lesz 5. kör is bekínálom a tegezést. Pedig sem budai magán klinika állás csak kicsit túl komolyan veszik magukat.
Azt írom az ilyen melóhelyeken, hogy az összes azt képzeli, hogy azért mert felvesz holmi minimálbérért, meg mert van egy márkaneve, az egész személyiségedet homogenizálhatja, mint a szószaikat a szendvicseikbe!
Innentől már nem az alkalmazottuk vagy hanem a termékük na persze "okosba"...
Mekibe jelentkeztél. Mire számítottál?
Én IT területen dolgozom. Itt is szinte azonnal tegeznek, de idősebb kollégát sem magáz senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!