Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BV őr? 1-2 évig kibírható?

BV őr? 1-2 évig kibírható?

Figyelt kérdés

Sajnos ahol élek régió eléggé rossz munkaszempontból. A szomszéd városba el tudnék menni őrnek börtönbe. Bruttó 590-et kínálnak. Tudom,hogy itt gyakorin mindenki milliomos és és nettó 1 millió felett visz haza viszont vidéken ez igen is jó fizetésnek számít bárki bármit mond. Túlestem az alkalmassági vizsgán, már csak a szerződést kell aláírnom hogy vállalom-e a tanfolyamot. (Az alatt is kapunk fizetést) 22 éves vagyok, nem ezt akarom egész életembe csinálni. De mivel a környéken nem találok más munkát és szeretnék dolgozni ez a lehetőség marad. Jelenleg még a szülőkkel élek de tervbe van hogy elköktözzek máshová 1-2 éven belül. Addig, is ebből a pénzből bőven tudnék félre tenni. Egyedül amitől félek az az,hogy 1.5 évig ha felmondok akkor vissza kell fizetni a tanfolyam díját. Tehát másfél évig kb muszáj itt dolgoznom.

Aki már dolgozott BV-ben az mit tapasztalt? 1-2 év kibírható úgy ha nem igazán érdekel a pálya?

2023. szept. 26. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha csempészel be ezt-azt a raboknak, még legalább ugyanennyi összejöhet zsebbe is, havi szinten.
2023. szept. 26. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Sosem dolgoztam ilyen helyen, de érdekelnek a válaszok erre a kérdésre.
2023. szept. 26. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
persze
2023. szept. 26. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legstresszeseb munka az országban.

Előfordulhat, hogy megtámadnak, megvágnak, leköpnek, vagy megpróbálnak megerőszakolni. Folyamatosan kileszel téve a veszélynek, nem hiába hogy egyre kevesebb a börtönőr! Az életed a munkáról és némi alvásról fog szólni.

Az összes BV-s, alkoholista, vagy nyugtató függő.

Mivel te leszel az új fiú, minden túlórát és ünnepnapot elkell vállalnod. Ha nincsen tekintélyt parancsoló testalkatód, akkor el se kezdjed!

Nagybátyám volt BV-s 20 évig, de ő, onnan ment nyugdíjba. 55 évesen.

Tőle tudok kérdezni, ha érdekel.

2023. szept. 26. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Br 590-ből tisztességgel meg lehet élni a mai árak mellett is, főleg hogy 25 év alatt vagy, ennyit pályakezdő diplomások kapnak Budapesten, szóval 22 évesen ez teljesen korrekt bér.

Egyedül élsz? Ha igen, szűkösen, de megtakarítás (de ne a párnába, hanem kötvénybe, részvénybe!), tanfolyam, autó, nyaralás is bele tud férni.

Ha 1-2 évig akarod csinálni, tudnod kell hol akarsz lenni 25, 28 vagy 30 évesen, és ezt hogy tudod alakítani munka mellett. nem mondom, hogy mindenképp kezd el mellé egy egyetemet, de statisztikailag sokat javíthatna az életkilátásaidon.

2023. szept. 27. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:

5 vagyok, azt kaptam írni, hogy "Egyedül élsz? Ha nem, szűkösen, de megtakarítás is "....

Nyilván egyszerűbb szétdobni a költségeket :)

2023. szept. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!