Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire lesz kibírható?

Mennyire lesz kibírható?

Figyelt kérdés

Áruházat fogok őrizni nyitástól zárásig. 15óra "munka".

Gyorsan eltelik?

2021. okt. 15. 16:29
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy, lassan fog telni, ha semmi dolgod nincs. Ha lehet sorozatot nézni az még hagyján, akkor jobb kicsit.
2021. okt. 15. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem full szar, rohadtul unalmas
2021. okt. 15. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

És mi leszel?

Járőr, az egész plázában?

1 bolt őre, aki ott ácsorog?

Beléptető a teherportán?

Kamerás?

...

2021. okt. 17. 18:50
 4/10 A kérdező kommentje:
1 bolt őre, aki ott ácsorog. Néha sétálok is gondolom..
2021. okt. 17. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

A lábad fájni és dagadni fog. Ha lopás lesz, képesek lesznek levonni tőled, ha nagyon figyelsz, akkor a vásárló tesz panaszt, ha a bejáró cigókat nem fenyíted be, szétlopják a boltot.

Legalább hivatalos, bejelentett meló?

2021. okt. 17. 19:08
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen szerencsére legalább bejelentett. Szabadság, táppénz játszik.. Ezekkel nincs baj.

Csak bizonytalan vagyok, hogy milyen lesz ez az őrzés.

2021. okt. 17. 19:20
 7/10 yoshimitcu ***** válasza:
Na milyen?
2021. okt. 31. 09:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem nekem találták ki. Végül 2 napot mentem és nem szerződtem le. Egyszerűen kiég az agyam az unalomtól, meg a munkaidő hosszától.
2021. okt. 31. 10:15
 9/10 yoshimitcu ***** válasza:
Nekem is lenne ilyen meló, de nem fehér embernek való 7tol este 10 ig állni a kassza mellett. Ma voltam megnézni, 10 perc lefarasztott. Az állandó csipogas millió ember. Ha nincs fogás kirugnak. Nem vállalom el mert úgyse sokáig húznam. Nem semmiért van mindig oda felvétel.
2021. okt. 31. 19:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen a kapasokat elvarjak. Nem mondok aruhaznevet, de ahol en voltam ott szandekosan becsipogtattak a gyanusabbakat. Gondoltam teszek egy probat ezzel az aruhaz orzessel, de en nagyon nem akarom tobbet. Soha nem telik el a 15ora. Amikor vegre eljott olyan volt, mintha rab lettem volna. Kapasbol ittam is utana 4 felest.. Meghat ameddig meg nem szokja a labat eleg fajdalmas lesz nap vegere..
2021. nov. 1. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!