Hogyan szerezhetnék így munkát az IT területén?
21 vagyok, és körülbelül 9 éve kezdtem programozni. Budapesten kezdtem középiskolát az IT területén, de azt félbe kellett szakítanom költözés miatt (Németországba). Ezután egy nyelvkurzust végeztem el, és azóta igen jól beszélem a nyelvet. Közben gyárakban és eladóként dolgoztam.
Most szeretnék visszaköltözni Magyarországra és lehetőség szerint egy backend fejlesztői munkát találni magamnak. Itt egy nagyjából összeszedtem az ismereteimet: [link] (Sárga = erős, Kék = közepes, Zöld = dolgoztam már vele). Mivel érettségim nincs, a magyar álláshirdetések kb. 99%-a kilőve, mivel az első követelmény általában ez.
Ha ezen a területen dolgozol, és tudnál bármilyen hasznos információt megosztani velem azt előre is köszi :)
Egyetlen IT állásnál se követelmény az érettségi, se nem írják bele (lol) se meg se kérdik van-e.
Amúgy meg mi az h 12éves korod óta programozol? Nem az otthoni gányolást szokták tapasztalatnak hívni, szal azt úgy tényleg elég nehéz lesz eladni, hogy nincs felmutatható tapasztalatod, de még értségid se, csak gyárba meg árufeltöltöként dolgoztál eddig, de tudsz programozni (lol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!